reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Melduje sie po wicycie! :)
Z dzidzia wszytsko ok, bakterie w moczu nie grozne mam urosept brac 3 razy dziennie.
Ginekolog nie chciał sie okreslic z płcia bo nie widzisz na 100%, ale zaczełam go ciągnać za jezyk, ze niby chłopców szybciej sie rozpoznaje i takie tam to mi powiedział, ze jak miał by na dzien dzisiejszy cos celowac to twierdzi, ze dziewczynka, bo nic nie wyrosło:) Ale na 100% byc moze potwierdzi mi za 4 tygodnie :)
a jak Wy po zdjeciach poznajeie płeć?? ja faktcznie widziałam, ze nie ma nic miedzy nogami ale to wszytsko haha
Dzidzia sie wierciła i nawet pomachałą mi raczką (bynajmniej tak to wygladało haha) :)
Takze jestem zadowolona :) :)

89Katia- super wiadomość, gratulacje!! :)

Gratuluje serdecznie! :)

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Z dzidzia wszytsko ok, bakterie w moczu nie grozne mam urosept brac 3 razy dziennie.
Ginekolog nie chciał sie okreslic z płcia bo nie widzisz na 100%, ale zaczełam go ciągnać za jezyk, ze niby chłopców szybciej sie rozpoznaje i takie tam to mi powiedział, ze jak miał by na dzien dzisiejszy cos celowac to twierdzi, ze dziewczynka, bo nic nie wyrosło:) Ale na 100% byc moze potwierdzi mi za 4 tygodnie :)
a jak Wy po zdjeciach poznajeie płeć?? ja faktcznie widziałam, ze nie ma nic miedzy nogami ale to wszytsko haha
Dzidzia sie wierciła i nawet pomachałą mi raczką (bynajmniej tak to wygladało haha) :)

Super wieści ;)

hchy43r8h8l5x99d.png

To ja melduje się po wizycie.
Maluch rośnie i fika w tym brzuchu. Machało rączkami i nóżkami. Widziałam nawet paluszki u stóp!
Dam se głowę uciąć, że majtalo coś między nogami!!! Pani doktor potwierdziła, że coś majta, ale może to być pępowina i na tym etapie jest to nie do określenia.
Dzidziuś wg USG 11 tydzień. 4,35 cm.
Na mdłości wymioty dostałam te czopki.

reklama

Kolejne dobre wiadomości. Super :)

Do góry