reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Melduje sie po wicycie! :)
Z dzidzia wszytsko ok, bakterie w moczu nie grozne mam urosept brac 3 razy dziennie.
Ginekolog nie chciał sie okreslic z płcia bo nie widzisz na 100%, ale zaczełam go ciągnać za jezyk, ze niby chłopców szybciej sie rozpoznaje i takie tam to mi powiedział, ze jak miał by na dzien dzisiejszy cos celowac to twierdzi, ze dziewczynka, bo nic nie wyrosło:) Ale na 100% byc moze potwierdzi mi za 4 tygodnie :)
a jak Wy po zdjeciach poznajeie płeć?? ja faktcznie widziałam, ze nie ma nic miedzy nogami ale to wszytsko haha
Dzidzia sie wierciła i nawet pomachałą mi raczką (bynajmniej tak to wygladało haha) :)
Takze jestem zadowolona :) :)

89Katia- super wiadomość, gratulacje!! :)

Gratuluje serdecznie! :)

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Z dzidzia wszytsko ok, bakterie w moczu nie grozne mam urosept brac 3 razy dziennie.
Ginekolog nie chciał sie okreslic z płcia bo nie widzisz na 100%, ale zaczełam go ciągnać za jezyk, ze niby chłopców szybciej sie rozpoznaje i takie tam to mi powiedział, ze jak miał by na dzien dzisiejszy cos celowac to twierdzi, ze dziewczynka, bo nic nie wyrosło:) Ale na 100% byc moze potwierdzi mi za 4 tygodnie :)
a jak Wy po zdjeciach poznajeie płeć?? ja faktcznie widziałam, ze nie ma nic miedzy nogami ale to wszytsko haha
Dzidzia sie wierciła i nawet pomachałą mi raczką (bynajmniej tak to wygladało haha) :)

Super wieści ;)

hchy43r8h8l5x99d.png

To ja melduje się po wizycie.
Maluch rośnie i fika w tym brzuchu. Machało rączkami i nóżkami. Widziałam nawet paluszki u stóp!
Dam se głowę uciąć, że majtalo coś między nogami!!! Pani doktor potwierdziła, że coś majta, ale może to być pępowina i na tym etapie jest to nie do określenia.
Dzidziuś wg USG 11 tydzień. 4,35 cm.
Na mdłości wymioty dostałam te czopki.

reklama

Kolejne dobre wiadomości. Super :)

Do góry