reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
@Mycha07 no wlasnie sie nie wyjasnilo:-( mam leki zapobiegawcze nawrotom ale jesli sie to powtorzy to bede stalym gosciem szpitala:-(

Dziewczyny opadlam z sil spalam godzinke i teraz glowa mi peka ale musze zaczac sie ogarniac na te prenatalne...

@89Katia super ze juz znasz plec i jest taka jaka sobie wymarzylas u mnie to sa tylko domysly lekarki ale prenatalne przede mna wiec moze sie potwierdzi;-)

A myslicie ze 12+6tc bedzie ok na genetyczne czy za wczesnie?

hchy43r8h8l5x99d.png
Jak najbardziej ok. Ja miałam 12+4.

Dzięki :) od razu jak zobaczyłam dziecko na usg i wyrostek to wiedziałam, ze dziewczyna [emoji14] potem lekarz sam z siebie powiedział, ze dziewczynka i wytłumaczył dlaczego :)

Z synem tez wiedzieliśmy po genetycznych ze on to on :) i potem się potwierdzało.

Nie nastawiałam się na żadna płeć. Chciałam, żeby ze zdrowiem było wszystko ok. Ale nie powiem, abym rozpaczała z powodu różowych zakupów [emoji23][emoji23][emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A może wylukasz coś u mnie hihi
1493376818-aaaaaa.jpeg

:-) :-) :-) :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

reklama
Do góry