Wygląda smakowicie. A to na zakwasie. Może wrzuć nam przepis.Zobacz załącznik 804323
Chwalę się moim wypiekiem dzisiejszym teraz najgorsze... czekanie aż wystygnie
reklama
Anusiak1507
Fanka BB :)
@Mycha07 no wlasnie sie nie wyjasnilo:-( mam leki zapobiegawcze nawrotom ale jesli sie to powtorzy to bede stalym gosciem szpitala:-(
Dziewczyny opadlam z sil spalam godzinke i teraz glowa mi peka ale musze zaczac sie ogarniac na te prenatalne...
@89Katia super ze juz znasz plec i jest taka jaka sobie wymarzylas u mnie to sa tylko domysly lekarki ale prenatalne przede mna wiec moze sie potwierdzi;-)
Dziewczyny opadlam z sil spalam godzinke i teraz glowa mi peka ale musze zaczac sie ogarniac na te prenatalne...
@89Katia super ze juz znasz plec i jest taka jaka sobie wymarzylas u mnie to sa tylko domysly lekarki ale prenatalne przede mna wiec moze sie potwierdzi;-)
Jak najbardziej ok. Ja miałam 12+4.A myslicie ze 12+6tc bedzie ok na genetyczne czy za wczesnie?
Super Serdeczne gratulacje!Będzie Agatka! Zdrowa córcia we mnie rośnie [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Adrianna.em
przepis znaleziony w internecie, pierwszy raz go robiłam i wyszedł pyszny. Wklejam linka do przepisu: Link do: Prosty przepis na chleb domowyWygląda smakowicie. A to na zakwasie. Może wrzuć nam przepis.
Antonia2016
A może wylukasz coś u mnie hihiDzięki od razu jak zobaczyłam dziecko na usg i wyrostek to wiedziałam, ze dziewczyna [emoji14] potem lekarz sam z siebie powiedział, ze dziewczynka i wytłumaczył dlaczego
Z synem tez wiedzieliśmy po genetycznych ze on to on i potem się potwierdzało.
Nie nastawiałam się na żadna płeć. Chciałam, żeby ze zdrowiem było wszystko ok. Ale nie powiem, abym rozpaczała z powodu różowych zakupów [emoji23][emoji23][emoji23]
:-) :-) :-) :-)
A może wylukasz coś u mnie hihi
:-) :-) :-) :-)
Musi być dziecko w przekroju
To moje zdjęcia z dziś
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Załączniki
Emsi*
Będzie Agatka! Zdrowa córcia we mnie rośnie [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Gratulki kochana !!!! [emoji7][emoji7][emoji7]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Bezkonserwantow
Musi być dziecko w przekroju
To moje zdjęcia z dziś
Zobacz załącznik 804358Zobacz załącznik 804359
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Ale wstydzioch[emoji23][emoji7]