reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Cześć :) nie nadążam czytac wszystkiego, przy tej pogodzie to ciągle bym spala. Gratuluję wszystkim po udanych wizytach :) ja również juz po wizycie. Strasznie maleństwo fikalo :) ledwo dało się zbadać a był też moment ze się odwrócił i tyle :) ale wszystko jest w porządku. 6 cm szczęścia :)
Tylko trochę się martwię, bo wczoraj w nocy miałam delikatne krwawienie. Ale tylko raz. A dzisiaj brązowe po krótkim spacerze do sklepu. Za tydzień mam wizyte u lekarza. Ale jak będzie gorzej to wybiorę się na IP. Na usg nic nie wyszło, wiec mam nadzieje ze to nic groźnego.

reklama
Jeszcze z filmu udało mi się takie zdjecie zrobić

IMG_1785.JPG

Sorki za spam, ale jestem taka szczęśliwa, ze misze się z Wami tym podzielić [emoji171]

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Załączniki

• IMG_1785.JPG
    IMG_1785.JPG
    747,2 KB · Wyświetleń: 408
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt! Tak super się tu wchodzi jak są same pozytywne nowiny :) niech tak już zostanie do listopada!

@89Katia witamy w różach :) mój mąż tak się przyzwyczaił do myśli, że mamy Zosię, że aż mnie tym wzrusza :)

@Mimi2330 a kawę pijesz, czy Cię odrzuca? To zawsze najprostszy sposób na podniesie :) A jak nie to, to pij coś do oporu :)

@LayDeeK jaki słodziak <3

Wiecie co, jak już wszystkie urodziny, to zrobimy sobie kiedyś gdzieś zjazd na nasze "pepkowe" i będziemy razem świętować :)

p19uskjojbeqaxq5.png

Hej dziewczyny!
Jestem już po prenatalnych, lekarz mówi, że będzie najprawdopodobniej CÓRA ! :D czyli tak jak przeczuwałam :D
@89Katia widzę, że u Ciebie też, to mamy już 3 dziewczyny ! <3
ale jestem szczęśliwaaaaa, wszystko jest w porządku, tak się ruszała, że lekarz nie mógł dobrze zmierzyć i mi tak ponaciskał brzuch, że masakra. Ale piękny to był widok <3 <3 <3

Gratuluję wszystkim pozostałym dziewczynom cudownych wieści, tak się cieszę, że wszystkie przynosimy dobre wiadomości <3

A teraz idę robić obiad i na nockę do pracy się szykować :(

Dziewczyny! Pytanie do obecnych juz mam! Jak pamiętacie pierwsze ruchy? Do czego to porównacie? Bo mama mi dzisiaj powiedziała ze to co ja czuje to są pierwsze ruchy!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry