reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

@Anusiak1507 biedulko, trzymaj się tam, będzie dobrze.
A tamten lekarz powinien dostać ochrzan za takie straszenie.

Życzę powodzenia dzisiaj na wizytach. Na pewno będą same dobre wieści. :)

Ja też już nie mogę się doczekać ruchów... ❤ jak poczuje to będę przeszczesliwa.

Zgadnijcie co mam dzisiaj na obiad... gołąbki. :D Właśnie się gotują. :p

reklama
Mmm... Mniam :D

hchy43r8h8l5x99d.png

@lena_89 ja jestem z Krakowa i właśnie pisałam dzisiaj, że jeżeli chodzi o morfologie to można zjeść śniadanie rano. Informacja z laboratorium ;)

Dla mnie też "Pomysły na.." są zbyt ciężkie, próbowałam kilka różnych i wszystkie jakoś mi nie służą.

Ja dzisiaj w biegu od rana i nie mam czasu nic ugotować :(

@Anusiak1507 trzymam mocno kciuki!! Mam nadzieję, że jesteście już w dobrych rękach :*

Witam nowa mamusie :)

U mniema obiad gjuwecz - danie bułgarskie. Pierwszy raz sama zrobiłam. Ciekawe jak wyszło :)

Jak dłużej pochodzę, albo coś poronienie to boli mnie prawa strona kręgosłupa na wysokości pośladka. Ala....

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Makaron pene, kulki z miesa mielonego, pieczarki, to wszystko w sosie serowym- takie danie jednogarnkowe. Z Winiary chyba pomysl na Serowy Garnek. Naprawdę smaczne☺
O to bomba kaloryczna :D ja robiłam kiedyś trochę coś jakby podobnego. Smazylam pieczarki, szynkę, cebulke, chyba do dawałam papryki do tego i starty ser żółty. Dobre jedzonko ale też na razie nie mam ochoty na takie cięższe dania.
Ogólne chyba pare razy zrobiłam coś z pomysłów na a tak to sama kombinuje. :D Mąż nie narzeka w kazdym razie. :p

reklama
Ja jakiś czas temu miałam mega ochotę na kebaba i jak zjadlam to mega zalowalam tak mi ciężko bylo na żołądku :/ od tego czasu jakoś mnie w ogóle przestało ciągnąć do mięsa i cięższego zarelka ;)

Do góry