reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

Jestem w szpitalu... Zadzwonilam do mojej lekarki i zrobila porzadek w szpitalu szybko wszystkie badania i kroplowka za kroplowka a plamienie jest i znika podobno luteina nie bardzo daje rade w moim wypadku i bede miec kombinacje lekow. Najwazniejsze ze z dzidzia ok szaleje ile sie da;-)

reklama
Jestem w szpitalu... Zadzwonilam do mojej lekarki i zrobila porzadek w szpitalu szybko wszystkie badania i kroplowka za kroplowka a plamienie jest i znika podobno luteina nie bardzo daje rade w moim wypadku i bede miec kombinacje lekow. Najwazniejsze ze z dzidzia ok szaleje ile sie da;-)

Anusiak bardzo mocno trzymamy za Was kciuki!!!!! Będzie wszystko dobrze. Lekarka nie da Wam zrobić krzywdy. Informuj nas co i jak. Uściski dla Ciebie i malucha :)

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Jasne, ze nie czułam kopniaka i nie było go widac :) czuje, ze tam musnął mnie dzidziuś. Takie jakby trzepotanie skrzydeł motyla.
W pierwszej ciąży ruchy tez poczułam wczesnie, bo w skończonym 16tc. Wtedy to były 3 wyraźne kopniaki.
A potem cisza na długo :p

Teraz tez wiem, ze to jednorazowa sprawa i na więcej trzeba będzie czekać.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Najpiękniejsza rzecz jako może byc :) Juz nie moge sie doczekac

No i super! Tak trzymac ...dobrze że sie nie dałas!!

Trzymajcie się.

hchy43r8h8l5x99d.png

Trzymajcie się Kochana będzie dobrze [emoji5]
Powiedz mi czy dużo miałaś tego krwawienia?

xnw4s65gte9hv7ri.png

Hej
Anusiak trzymam kciuki zeby bylo ok, pomiarami dzidziusia nie przejmuj sie, bo skoro lekarz mial takie olewajace podejscie to pewnie nie zmierzyl dokladnie i dlatego taki wynik. Skoro widzialas serduszko i dzidzius ruszal sie, to bedzie ok :)

Ja tez nie lubie porannych badan...w Polsce niestety to obowiazek aby byc na czczo. Tzn jesli robimy morfologie i/lub gluloze. Tutaj tylko niemowleta moga byc po posilku ;)
Mozna, a nawet trzeba wypic czysta wode (wtedy naczynia lepiej wypelniaja sie).
Ja dodatkowo mam problem z zylami ktorych nie widac, wiec dla mnie to dodatkowy stres, bo nie lubie jak wkluje sie i szuka zyly (zaraz slabo mi sie robi)
Ja jutro odbieram grupe krwi, bo okazalo sie ze znalezli jakies przeciwciala (Alanek musi miec inna grupe krwi niz ja) i musieli sprawdzic to w RCKiK w Katowicach...

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Teraz doczytalam o ruchach ;)
Te ktore sa w kolejnej ciazy maja trudniejsze zadanie, bo wiedza jak wygladaja ruchy :D Jak urodzilam Alanka, to co chwile czulam "ruchy" nie mialam jeszcze okresu i wkrecalam sobie ze w ciazy jestem :D
Ostatnio jak lezalam na lezaku, to tez czulam "ruchy", ale na tym etapie nie jest to fizycznie mozliwe ;) ale pomarzyc jak to bedzie mozna ;)
Z tego co widzialam to tu wiekszosc szczuplych dziewczyn jest, ktore sa juz kolo 12 tc, wiec macie spore szanse zeby kolo 15 tc poczuc kopniaki ;)
Z Alankiem w 16 tc poczulam porzadne kopniaki (uczucie plywajacej rybki przegapilam). Jeszcze chwila i kopniaki nie dadza nam spac ;)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry