reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Wy tu dziewczyny ciągle.o jedzeniu, a dla mnie jedzenie to teraz tragedia. Jem z musu. Żadnej przyjemności. Cokolwiek zjem, to i tak za chwilę mi niedobrze i dziwny posmak w ustach.
Dalej wymiotuje prawie codziennie. Zdarza się że i po dwa razy.
Dziś jadłam makaron z tuńczykiem.

Wy tu dziewczyny ciągle.o jedzeniu, a dla mnie jedzenie to teraz tragedia. Jem z musu. Żadnej przyjemności. Cokolwiek zjem, to i tak za chwilę mi niedobrze i dziwny posmak w ustach.
Biedactwo :(

Też jestem ciekawa i czekam.

Dziewczyny, czy pojawiły się Wam może włosy na brzuchu? Bo ja zauważyłam u siebie :(
Tak :-) też zauważyłam niedawno

xnw40tc7sy506vxn.png

Minie, ja tak mialam do 11-12 tyg. Jadlam bo musialam. Teraz zaczynam.wcinac ;)

Ja dzis na obiad makrela, mialy byc matjasy w smietanoe ale okazalo sie ze mezulek kupil juz zrobione octowe matjasy...;)

A ja czekam w kolejce do mojej gin. przede mną ok.12 kobiet :/
Bardzo fajna lekarka pracujaca w szpitalu w ktorym chcę rodzić, ale duzy minus to niestety nie umawia na godziny, tylko jak się przyjdzie tak pozniej się wchodzi..

oar89n7312bz9t17.png

reklama
Do góry