reklama
Karolka2106
Fanka BB :)
Też jestem ciekawa i czekam.
Dziewczyny, czy pojawiły się Wam może włosy na brzuchu? Bo ja zauważyłam u siebie
Dziewczyny, czy pojawiły się Wam może włosy na brzuchu? Bo ja zauważyłam u siebie
Tak. W pierwszej ciąży też później znikająTeż jestem ciekawa i czekam.
Ale zauważyłam, że włosy na nogach rosną bardzo, ale to bardzo powoli, co mnie bardzo cieszy
Wy tu dziewczyny ciągle.o jedzeniu, a dla mnie jedzenie to teraz tragedia. Jem z musu. Żadnej przyjemności. Cokolwiek zjem, to i tak za chwilę mi niedobrze i dziwny posmak w ustach.
Dalej wymiotuje prawie codziennie. Zdarza się że i po dwa razy.
Dziś jadłam makaron z tuńczykiem.
BiedactwoWy tu dziewczyny ciągle.o jedzeniu, a dla mnie jedzenie to teraz tragedia. Jem z musu. Żadnej przyjemności. Cokolwiek zjem, to i tak za chwilę mi niedobrze i dziwny posmak w ustach.
Witaj u mnie w kratkeWitajcie Dziewczyny, chyba mogę do Was dołączyć z forum ,,kto po invitro,, jestem w 11 tc , Jak tam u Was samopoczucie?
Antonia2016
Tak :-) też zauważyłam niedawnoTeż jestem ciekawa i czekam.
Minie, ja tak mialam do 11-12 tyg. Jadlam bo musialam. Teraz zaczynam.wcinacWy tu dziewczyny ciągle.o jedzeniu, a dla mnie jedzenie to teraz tragedia. Jem z musu. Żadnej przyjemności. Cokolwiek zjem, to i tak za chwilę mi niedobrze i dziwny posmak w ustach.
Ja dzis na obiad makrela, mialy byc matjasy w smietanoe ale okazalo sie ze mezulek kupil juz zrobione octowe matjasy...
Danielkowa
A ja czekam w kolejce do mojej gin. przede mną ok.12 kobiet :/
Bardzo fajna lekarka pracujaca w szpitalu w ktorym chcę rodzić, ale duzy minus to niestety nie umawia na godziny, tylko jak się przyjdzie tak pozniej się wchodzi..
Bardzo fajna lekarka pracujaca w szpitalu w ktorym chcę rodzić, ale duzy minus to niestety nie umawia na godziny, tylko jak się przyjdzie tak pozniej się wchodzi..
reklama
Karolka2106
Aaa czyli nie jestem sama. Czytałam kiedyś że te włoski pojawiają się chyba dopiero w bardziej zaawansowanej ciąży, dlatego trochę się zdziwiłam