reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Dziewczyny dziekuje za wsparcie czekam na wyniki bo dalej niewiedza co mi jest mialam szczescie przejsc moj atak na oddziale i maja pare podejrzen
Kolka trzustkowa
Kolka nerkowa
Wrzody
A jesli nic nie wyjdzie z badan i konsultqcji chirurga i gastrologa znaczy to ze
Moj organizm nie akceptuje ciazy i z nai walczy. Bede musial czesto przychodzic do szpitala na kroplowki ale to jest najgorsza opcja...

Wszystko bedzie wiadome do wieczora...

Marta1985@ wczoraj byla zywa krew pozniej rdzawe brudzenie tzn kolor rdzy w sluzie nie bylo tego bardzo duzo ale bylo a w kazdej ciazy ktora porobilam zaczelo sie od rdzawych plamien :-/

Wy tu tak o jedzeniu a ja biedna na kroplowkach... Marzy mi sie taka zupka np rosolek z lanymi kluskami albo taka pomidorowa a tu tylko kroplowka :-/

Załączniki

• IMG_20170424_135429.jpg
    IMG_20170424_135429.jpg
    538,1 KB · Wyświetleń: 82
Dziewczyny dziekuje za wsparcie czekam na wyniki bo dalej niewiedza co mi jest mialam szczescie przejsc moj atak na oddziale i maja pare podejrzen
Kolka trzustkowa
Kolka nerkowa
Wrzody
A jesli nic nie wyjdzie z badan i konsultqcji chirurga i gastrologa znaczy to ze
Moj organizm nie akceptuje ciazy i z nai walczy. Bede musial czesto przychodzic do szpitala na kroplowki ale to jest najgorsza opcja...

Marta1985@ wczoraj byla zywa krew pozniej rdzawe brudzenie tzn kolor rdzy w sluzie nie bylo tego bardzo duzo ale bylo a w kazdej ciazy ktora porobilam zaczelo sie od rdzawych plamien :-/

Wy tu tak o jedzeniu a ja biedna na kroplowkach... Marzy mi sie taka zupka np rosolek z lanymi kluskami albo taka pomidorowa a tu tylko kroplowka :-/
Trzymam kciuki żeby było Dobrze. Jesteś w dobrych rękach zajmą się Wami. Zdrówka dla Ciebie i Maleństwa:)

Cześć dziewczyny :)
Miałam sporo nadrabiania, ale przeczytałam wszystko :) tak to niestety jest, jak ma się w zastępstwie jakiś stary telefon, bez internetów :)
@Anusiak1507 bardzo dobrze że jesteś w szpitalu pod opieką, współczuję przejść z lekarzami i z tymi atakami bólowymi... ale musi być wszystko dobrze !
Ja ciągle mam dziwny smak w ustach, smaki mi się pozmieniały. Uwielbiam rosół, wczoraj teściowa zrobiła, spróbowałam łyżkę i musiałam odstawić.. czułam jakby był zrobiony na samej wegecie albo rosołkach. Dziś byłam u babci, która zawsze robi świetny rosół, spróbowałam i to samo, czułam samą wegetę. W sobotę byliśmy na pizzy, zamawiam zazwyczaj taką samą: ze szpinakiem, szynką, prażonymi pestkami dyni i pomidorkami koktajlowymi, potrafię zjeść jej naprawdę duuużo, a jak jej spróbowałam, zjadłam na siłę dwa kawałki. No i bądź mądry człowieku.. :D
Dzisiaj robię na obiadokolację kurczaka w sosie słodko kwaśnym, może mi podejdzie, chociaż też jakoś przekonania nie mam.
Powiedziałam też o ciąży w pracy, kierowniczka przyjęła dobrze, mam z głowy :)

Dziewczyny, jak tam po wizytach? :)

Anusiak trzymamy kciuki za najlepsza opcje. Ważne, ze się Tobą zajmują. Będzie dobrze :) teraz odpoczynek i pozytywne nastawienie.

Iska no i super, ze powiedziałaś :) od razu lżej na sercu, nie? :)

Ja zrobiłam ten bułgarski gjuwecz. Do tego sos tzatziki i bagietka z oliwkami. Mniam! Bardzo mniam!! Aż się nie spodziewałam. Bardzo udany debiut :)

Myśle co z naszymi dziewczynami. Nie ma żadnych wieści. Mam nadzieje, ze w tej euforii dobrych wiadomości po prostu o nas zapomniały :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kolka trzustkowa
Kolka nerkowa
Wrzody

Zdroweczka i siły !!! [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem dziś po wizycie... :( lekarz powiedział mi że jest jakiś obrzęk płodu i jak tylko już będzie na tyle dojrzała ciąża to szybko robić prenatalne :( strasznie się boję że coś będzie nie tak :( przepłakałam cały dzień bo wizytę miałam rano :( nawet jeść mi się już odechciało mam mln myśli na sekundę :( nie wiem co robić :(

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jestem w końcu po wizycie, maluszek 5,28cm (z USG 12+0), serduszko bije, nóżki, rączki są ;) na płeć u mnie za wcześnie, nie dało się podejrzeć. No i tak jak się domyślałam USG genetyczne będzie na granicy bo wychodzić tak 13+4 ale najważniejsze żeby się zmieścić w ramach czasowych :)

Ja apetyt nawet mam ale nie mogę więcej zjeść, ogólnie najbardziej smakują mi ryby, jutro też będzie makaron z tuńczykiem a dziś pochłąnęłam zupę rybna i fishburgera w North Fish [emoji23]

Jestem dziś po wizycie... :( lekarz powiedział mi że jest jakiś obrzęk płodu i jak tylko już będzie na tyle dojrzała ciąża to szybko robić prenatalne :( strasznie się boję że coś będzie nie tak :( przepłakałam cały dzień bo wizytę miałam rano :( nawet jeść mi się już odechciało mam mln myśli na sekundę :( nie wiem co robić :(

Nawet nie chce nic w internecie czytać bo pewnie się przerażę :(
Kolka trzustkowa
Kolka nerkowa
Wrzody

reklama
Do góry