ewelinanice
Fanka BB :)
ja dzis zrobiłam fusiastą...wypiłam półA ja dziś pozwoliłam sobie na kawkę rozpuszczalna z mlekiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja dzis zrobiłam fusiastą...wypiłam półA ja dziś pozwoliłam sobie na kawkę rozpuszczalna z mlekiem
Ja fusiastej nie pijam. Chyba za mocna dla mnieja dzis zrobiłam fusiastą...wypiłam pół
pozycja na lezaco jest po prostu wygodna dla połoznej czy lekarza. Ja przy 3 porodzie gdy tylko zobaczylam polozna ktora bedzie przy mnie od razu poprosilam ze chcę przec w poz.siedzacej i ze chcemy pepowine odcinac gdy przestanie tętnić czyli po kilku minutach nie od razu. Na to wszystko się zgodziłaA mnie dziś naszło na naleśniki z twarogiem i owocami mniam, mniam [emoji4] już się nie mogę doczekać [emoji6]
Co do nacinana to mam nadzieje ze tym razem nie będzie potrzebne tak jak piszecie.
Co do rodzenia w pozycji kucajacej to czy w każdym szpitalu tak można? Ja rodziła tradycyjnie na leżaco.
Oj mnie też często żołądek boli jak zjem coś ciezszego. Dlatego póki co też raczej mało przytylam Ale w poprzedniej ciąży rozpedzilam się dopiero w 2 trymestrze i zakończyła na 20 kg [emoji53] tym razem chce się lepiej pilnować!
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
hej dziewczyny! ale wy dużo piszecie!
chciałam się Was zapytać czy pracujecie? czy odkąd się dowiedziałyście o ciąży jesteście na zwolnieniu, czy planujecie iść później ?
Pracuje I to za duzo :/. Intensywnie do konca maja, a pozniej zwalniam obrotyhej dziewczyny! ale wy dużo piszecie!
chciałam się Was zapytać czy pracujecie? czy odkąd się dowiedziałyście o ciąży jesteście na zwolnieniu, czy planujecie iść później ?