reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Ooo właśnie miałam wstawić pranie hehe ;)

hchy43r8h8l5x99d.png

Ja w pierwszej nacinana, w drugiej tylko lekko peklo, ale dziecko duze, wieksze o 0,7kg od pierwszego, dlatego teraz sie boje ze moze byc ponad 4kg!

Ja się zwłokam z łóżka i nastawiłam pranie, zmywarkę, zupę, przyszykowała drugie danie i na szybko posprzątałam mieszkanie. Na dziś ze mnie styka :p

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dzięki dziewczyny za odpowiedzi co do twardego podbrzusza. Zażyłam już nospe i magnez. Pomogło, więc to chyba faktycznie jakieś skurcze. Skonsultuję to z moim lekarzem oczywiście.

Ja detektora nie planuje, boje sie, ze tylko bede sie stresowac jak nie bede mogla znalezc tetna...

@Mimi2330 ja też mam straszne bóle głowy. Narazie pomaga mi mokry ręcznik na czoło i sen ale boję się jak to będzie dalej bo przed ciąża miałam zdiagnozowana migrene i nie radziłam sobie z nią bez mocnych leków.
Ja jestem z siebie dumna bo od 3 tygodni nie przytyłam a nawet troszkę schudłam.
Co do jedzenia raz mam lepszy dzień i mogę jeść a drugiego co nie zjem to boli mnie żołądek.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

@Mimi2330 ja też mam straszne bóle głowy. Narazie pomaga mi mokry ręcznik na czoło i sen ale boję się jak to będzie dalej bo przed ciąża miałam zdiagnozowana migrene i nie radziłam sobie z nią bez mocnych leków.
Ja jestem z siebie dumna bo od 3 tygodni nie przytyłam a nawet troszkę schudłam.
Co do jedzenia raz mam lepszy dzień i mogę jeść a drugiego co nie zjem to boli mnie żołądek.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam słabość do słodyczy.... ; (

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
A mnie dziś naszło na naleśniki z twarogiem i owocami mniam, mniam [emoji4] już się nie mogę doczekać [emoji6]
Co do nacinana to mam nadzieje ze tym razem nie będzie potrzebne tak jak piszecie.
Co do rodzenia w pozycji kucajacej to czy w każdym szpitalu tak można? Ja rodziła tradycyjnie na leżaco.
Oj mnie też często żołądek boli jak zjem coś ciezszego. Dlatego póki co też raczej mało przytylam Ale w poprzedniej ciąży rozpedzilam się dopiero w 2 trymestrze i zakończyła na 20 kg [emoji53] tym razem chce się lepiej pilnować!

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry