reklama
Adrianna.em
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi co do twardego podbrzusza. Zażyłam już nospe i magnez. Pomogło, więc to chyba faktycznie jakieś skurcze. Skonsultuję to z moim lekarzem oczywiście.
Ja detektora nie planuje, boje sie, ze tylko bede sie stresowac jak nie bede mogla znalezc tetna...
Ja detektora nie planuje, boje sie, ze tylko bede sie stresowac jak nie bede mogla znalezc tetna...
Majeczka85
@Mimi2330 ja też mam straszne bóle głowy. Narazie pomaga mi mokry ręcznik na czoło i sen ale boję się jak to będzie dalej bo przed ciąża miałam zdiagnozowana migrene i nie radziłam sobie z nią bez mocnych leków.
Ja jestem z siebie dumna bo od 3 tygodni nie przytyłam a nawet troszkę schudłam.
Co do jedzenia raz mam lepszy dzień i mogę jeść a drugiego co nie zjem to boli mnie żołądek.
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jestem z siebie dumna bo od 3 tygodni nie przytyłam a nawet troszkę schudłam.
Co do jedzenia raz mam lepszy dzień i mogę jeść a drugiego co nie zjem to boli mnie żołądek.
Mimi2330
Ja mam słabość do słodyczy.... ; (@Mimi2330 ja też mam straszne bóle głowy. Narazie pomaga mi mokry ręcznik na czoło i sen ale boję się jak to będzie dalej bo przed ciąża miałam zdiagnozowana migrene i nie radziłam sobie z nią bez mocnych leków.
Majeczka85
Ja prawie nie jadłam a dziś pochlonelam paczkę schoko bons. Nie wiem czemu nawet nie miala ochoty i teraz zaczyna mnie żołądek bolec. Dlatego wiem że już nie tkne słodyczy przez kolejne kilka dniJa mam słabość do słodyczy.... ; (
reklama
kasiap3
A mnie dziś naszło na naleśniki z twarogiem i owocami mniam, mniam [emoji4] już się nie mogę doczekać [emoji6]
Co do nacinana to mam nadzieje ze tym razem nie będzie potrzebne tak jak piszecie.
Co do rodzenia w pozycji kucajacej to czy w każdym szpitalu tak można? Ja rodziła tradycyjnie na leżaco.
Oj mnie też często żołądek boli jak zjem coś ciezszego. Dlatego póki co też raczej mało przytylam Ale w poprzedniej ciąży rozpedzilam się dopiero w 2 trymestrze i zakończyła na 20 kg [emoji53] tym razem chce się lepiej pilnować!
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Co do nacinana to mam nadzieje ze tym razem nie będzie potrzebne tak jak piszecie.
Co do rodzenia w pozycji kucajacej to czy w każdym szpitalu tak można? Ja rodziła tradycyjnie na leżaco.
Oj mnie też często żołądek boli jak zjem coś ciezszego. Dlatego póki co też raczej mało przytylam Ale w poprzedniej ciąży rozpedzilam się dopiero w 2 trymestrze i zakończyła na 20 kg [emoji53] tym razem chce się lepiej pilnować!
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom