reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Ooo właśnie miałam wstawić pranie hehe ;)

hchy43r8h8l5x99d.png

Ja w pierwszej nacinana, w drugiej tylko lekko peklo, ale dziecko duze, wieksze o 0,7kg od pierwszego, dlatego teraz sie boje ze moze byc ponad 4kg!

Ja się zwłokam z łóżka i nastawiłam pranie, zmywarkę, zupę, przyszykowała drugie danie i na szybko posprzątałam mieszkanie. Na dziś ze mnie styka :p

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dzięki dziewczyny za odpowiedzi co do twardego podbrzusza. Zażyłam już nospe i magnez. Pomogło, więc to chyba faktycznie jakieś skurcze. Skonsultuję to z moim lekarzem oczywiście.

Ja detektora nie planuje, boje sie, ze tylko bede sie stresowac jak nie bede mogla znalezc tetna...

@Mimi2330 ja też mam straszne bóle głowy. Narazie pomaga mi mokry ręcznik na czoło i sen ale boję się jak to będzie dalej bo przed ciąża miałam zdiagnozowana migrene i nie radziłam sobie z nią bez mocnych leków.
Ja jestem z siebie dumna bo od 3 tygodni nie przytyłam a nawet troszkę schudłam.
Co do jedzenia raz mam lepszy dzień i mogę jeść a drugiego co nie zjem to boli mnie żołądek.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

@Mimi2330 ja też mam straszne bóle głowy. Narazie pomaga mi mokry ręcznik na czoło i sen ale boję się jak to będzie dalej bo przed ciąża miałam zdiagnozowana migrene i nie radziłam sobie z nią bez mocnych leków.
Ja jestem z siebie dumna bo od 3 tygodni nie przytyłam a nawet troszkę schudłam.
Co do jedzenia raz mam lepszy dzień i mogę jeść a drugiego co nie zjem to boli mnie żołądek.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam słabość do słodyczy.... ; (

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
A mnie dziś naszło na naleśniki z twarogiem i owocami mniam, mniam [emoji4] już się nie mogę doczekać [emoji6]
Co do nacinana to mam nadzieje ze tym razem nie będzie potrzebne tak jak piszecie.
Co do rodzenia w pozycji kucajacej to czy w każdym szpitalu tak można? Ja rodziła tradycyjnie na leżaco.
Oj mnie też często żołądek boli jak zjem coś ciezszego. Dlatego póki co też raczej mało przytylam Ale w poprzedniej ciąży rozpedzilam się dopiero w 2 trymestrze i zakończyła na 20 kg [emoji53] tym razem chce się lepiej pilnować!

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry