reklama
Zwykle było jeszcze ale NT malutka wyszła więc jestem dobrej myśli. Genetyczne mam miec niby 09.05 ale muszę dzwonić bo mi maleństwo urosła z 11+2 na 12+0 więc muszę przyspieszyć. Dzięki za kciuki dziewczyny. Mały ma już 4.74 cm i jest leniwcem@Adrianna.em ja czuję twardą macicę w okolicach linii majtek. Ale to nie boli.
@shaggy powodzenia!!!!!!!!!!!!!! To genetyczne? Będzie dobrze!!!
Słyszę, że moje dziecko się obudziło. Czas zacząć dzień
Adrianna.em twardnijace podbrzusze zdecydowanie nie jest normalnym objawem. W pierwszej ciazy niestety nie bylam tego swiadoma i myslalam ze to dziecko rusza sie, bo czulam taki dziwny ucisk (niebolesny), a przy tym robila mi sie taka twarda kulka w podbrzuszu, ale bylo mi to troche dziwne bo dopiero 13 tc skonczylam, wiec za wczesnie na ruchy...dopiero lekarz uawiadomil mnie, ze to skurcze...do konca ciazy przyjmowalam magnez z potasem i bylo ok. Zdecydowanie skonsultuj to ze swoim lekarzem
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
Przepraszam jak coś nie tak wcisnę, bo tak naciskam po kolei ikonki, żeby znaleźć jak napisać prywatną wiadomość.
Kliknij na login @lena_89 i tam powinna pokazać Ci się opcja "wiadomość"
@shaggy gratuluje!!! Masz zdjecie?
Ja mam dziś fatalny dzień. U mnie to chyba od pogody zależy. Wczoraj jak świeciło słońce to można powiedzieć, ze byłam wulkan energii, a dziś jestem jak flak. Niedobrze mi, słabo
Niech to ciepełko i słońce w końcu przyjdzie!!!
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Anusiak1507
Fanka BB :)
Planujecie kupic detektor tetna plodu?
Mimi2330
Anusiak1507
reklama