reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Hej.
Ja trochę po jadłam na Święta aż mi było głupio bo ostatnio mam taki apetyt że wszystko zmiatam. :D
Szkoda tylko że nastrój mi nie dopisuje równie dobrze. Ostatnio wszystko mnie denerwuje i mi smutno. Pewnie w dużej mierze dlatego bo martwie się o mojego kropka. Byle do przyszłego tygodnia. :)

reklama
Hej Mamusie :)
My już wróciliśmy do domu. Na szczęście długa droga nie dała mi popalić ani w jedną ani w drugą stronę, mdłości się nie pojawiły. Tylko wczoraj rano fasolka o sobie przypomniała :D
Także święta, święta i po świętach :)
Teraz tylko wyczekuję środy i wizyty. Zaczynam się stresować.

Mam nadzieję, że odpoczęłyście wszystkie chociaż troche ;)

A jak się dziś czujesz? Boli coś? Dobrze, że jakoś tak upadłaś, że nie na dół brzucha, ale ile strachu miałaś to Twoje..

Z drugiej strony to człowiek nigdy nie wie co się wydarzy, aż do porodu. Wiadomo, po tym magicznym 13tc ryzyko wad rozwojowych i poronienia spada, ale jednak zawsze może być COŚ.
My się wstrzymujemy z mówieniem, bo z jednej strony chcę mieć w miarę pewność, że jest dobrze, a z drugiej nie chcemy mieć na głowie tych wszystkich wścibskich z rodziny, którzy potem będą o wszystko wypytywać, komentować, doradzać itd.. jeśli mogę to odłożyć w czasie, bardzo chętnie to odłożę :D Już mi starczy, że teściowa się interesuje ile wydaję na badania i lekarza, no bo przecież mogłabym chodzić na NFZ...

Nie kracz nie kracz ... w życiu zawsze może być COŚ ale to nie znaczy, ze mamy się na tym skupiać i nie być szczęśliwym. A nasze myślenie właśnie determinuje to czy jesteśmy szczęśliwi czy nie ... także radujcie się kochane !!! [emoji4][emoji4][emoji4]

Ja nie wyobrażam siebie powiedzieć w pracy wcześniej niż rodzince... także rodzinka już wie, teraz czas na szefa [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam po swietach... Jak tam Wasze samopoczucie? U mnie od rana mdlosci a juz myslalam ze ten etap za mna :-/ zastanawiam sie kiedy robic te moje nieszczesne badania skoro wizyte mam 11.05 prenatalne 28.04 ale u ktoregos z lekarzy z mojej przychodni. Moze przed 28?

Ja dzisiaj mam wizytę na 14 :-) będziemy podglądać ludzika :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

Hej! Ja jeszcze świętuje (jestem prawosławna i na Wielkanoc mamy 3 dni świat). Dziś rundka po cmentarzach i na wieczór wracamy do siebie.

Święta cudowne :) w grudniu moja bliska siostra cioteczna urodzi dzidziusia, wiec będziemy mieć super święta Bożego Narodzenia :)

@anusiak ja tez mam mdłości, chociaż myślałam, ze to już nie ten etap. Ale mdli mnie od 3 dni. Nie jakoś uporczywie, ale jednak coś tam czuje.

@antonia trzymamy kciuki za dzidziusia i oczywiście czekamy na zdjecie [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️

Uciekam na rodzinne śniadanko

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

U mnie to wszystkir objawy ustapily ptocz piersi.. czasem troche zemdli na noc ale zadko. I jak tu wytrzymac 3 tygodnie fo wizyty buuuu. Pozdrowienia fla mamusiek po sietach i wracamy na stare obroty....

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry