Majeczka85
Fanka BB :)
Ja się wybieram ale puki co mam problem by podnieść się z łóżkaKto dziś jeszcze nie obkupił się w Lidlu, to są fajne leginsy ciązowe
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja się wybieram ale puki co mam problem by podnieść się z łóżkaKto dziś jeszcze nie obkupił się w Lidlu, to są fajne leginsy ciązowe
ja własnie jadęKto dziś jeszcze nie obkupił się w Lidlu, to są fajne leginsy ciązowe
Ja kupuję, mam nadzieję że jeszcze będą :-)Kto dziś jeszcze nie obkupił się w Lidlu, to są fajne leginsy ciązowe
Trudno powiedzieć. Zwykłe zalecenia typu lekkostrawne jedzenie w ciąży nie zdają egzaminu. W poprzednich ciazach się z tym zmagalam ale tylko w I trymestrze. Potem już było ok. Teraz nie mam problemu,na szczęście. Ale słyszałam że przy dużych zaparciach gin może coś polecić.Dzień dobry
Mnie całą noc bolał brzuch.
Rano oczywiście wymioty.
Powiedzcie mi kochane jak walczycie z zaparciami??? Ja już kolejny raz musiałam użyć czopka glicerynowe go, ale wiadomo że nie jest to metoda na dłuższy czas. A przez te zaparcia mam właśnie takie dziwne bóle brzucha.
Ja idę zaraz do Lidla po książeczki dla córki.
Miłego dnia