reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Kto dziś jeszcze nie obkupił się w Lidlu, to są fajne leginsy ciązowe :)
ja własnie jadę ;)

oar89n7312bz9t17.png

Dzień dobry :)
Mnie całą noc bolał brzuch.
Rano oczywiście wymioty.
Powiedzcie mi kochane jak walczycie z zaparciami??? Ja już kolejny raz musiałam użyć czopka glicerynowe go, ale wiadomo że nie jest to metoda na dłuższy czas. A przez te zaparcia mam właśnie takie dziwne bóle brzucha.
Ja idę zaraz do Lidla po książeczki dla córki.
Miłego dnia :)

Dzień dobry :)
Mnie całą noc bolał brzuch.
Rano oczywiście wymioty.
Powiedzcie mi kochane jak walczycie z zaparciami??? Ja już kolejny raz musiałam użyć czopka glicerynowe go, ale wiadomo że nie jest to metoda na dłuższy czas. A przez te zaparcia mam właśnie takie dziwne bóle brzucha.
Ja idę zaraz do Lidla po książeczki dla córki.
Miłego dnia :)
Trudno powiedzieć. Zwykłe zalecenia typu lekkostrawne jedzenie w ciąży nie zdają egzaminu. W poprzednich ciazach się z tym zmagalam ale tylko w I trymestrze. Potem już było ok. Teraz nie mam problemu,na szczęście. Ale słyszałam że przy dużych zaparciach gin może coś polecić.

xnw40tc7sy506vxn.png

Ja planowałem wielkie zakupy w Lidlu. Faktycznie najfajniejsze są leginsy. 3 bluzeczki kupiłam by przymierzyć w domu i ewentualnie oddać bo nie do końca jestem przekonana i wzięłam sobie jeden staniki bo faktycznie miękkie wygodne i mimo że do karmienia to myślę że fajnie się sprawdzi przy obolalych piersiach

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam się z Wami ale niestety ledwo żywa. Chyba zalapalam jakiegoś wirusa od dzieci w Święta bo rano wymiotowalam i dalej kiepsko się czuje a na południe do pracy. :(
Chętnie bym zobaczyła te ciuchy w lidlu ale nie wiem czy będę miała siłę tam zajeżdżać.

Do góry