Majeczka85
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie rodzice wiedzieli już wcześniej. Dziś zamierzam dalszej rodzinie powiedziecKtóre z dziewczyn juz się pochwaliły swoim stanem z innymi?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
U Nas wiedzą tylko moja Mama, moja przyjaciółka i jej mąż. Korcilo mnie żeby teraz na Święta wszystkim powiedzieć ale to chyba jednak za wcześnie. Tym bardziej ze nie wiem jeszcze co u dzidzi słychać, dopiero w przyszlym tygodniu się dowiem.Które z dziewczyn juz się pochwaliły swoim stanem z innymi?
U mnie już wszyscy wiedzieli po 1 usg
Ja wczoraj powiedziałam bratu i jego żonie a jutro tacie powiemy i to już będą wszyscy, hurraKtóre z dziewczyn juz się pochwaliły swoim stanem z innymi?