reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Jakie macie wyniki glukozy w moczu?
Ja nie mam glukozy w moczu. Jeśli jest obecna to jest jakaś nieprawidlowosc

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Witam się z Wami ale niestety ledwo żywa. Chyba zalapalam jakiegoś wirusa od dzieci w Święta bo rano wymiotowalam i dalej kiepsko się czuje a na południe do pracy. :(
Chętnie bym zobaczyła te ciuchy w lidlu ale nie wiem czy będę miała siłę tam zajeżdżać.
Moja cora wczoraj wymiotowala cały dzien i cala noc... obym ja nie zlapala...

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Chyba jakiś wirus panuje. U teściów też wymioty i biegunka to nawet na święta nie byliśmy.

Dziewczyny macie problem z suchą skóra? Ja na twarzy mam masakre. ... na dodatek cala broda w ktostach.... uhh

hchy43r8h8l5x99d.png

Ja mam czoło takie suche że aż się sypie ta sucha skóra. A używam mega tłustego kremu. Nigdy nie miałam wyprysków na twarzy a teraz coraz gorsza cera mi się robi. Ale to nie jest takie ważne. Byle do listopada i wtedy zapomnimy o wszystkich dolegliwościach ciążowych bo będziemy tulić nasze maluszki:)

reklama
Leginsiory kupione. Jechałam z myślą, ze juz wszystko wykupione :D ale ludzie rzucili sie bardziej na te ubranka niemowlęce. W spodniach był wybór, myślałam tez juz o tym staniku do karmienia, ale tu chyba był szał-pał na nie, bo zostały tylko 3 szt w rozmiarze 85E [emoji15]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry