reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

Jakie macie wyniki glukozy w moczu?
Ja nie mam glukozy w moczu. Jeśli jest obecna to jest jakaś nieprawidlowosc

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Witam się z Wami ale niestety ledwo żywa. Chyba zalapalam jakiegoś wirusa od dzieci w Święta bo rano wymiotowalam i dalej kiepsko się czuje a na południe do pracy. :(
Chętnie bym zobaczyła te ciuchy w lidlu ale nie wiem czy będę miała siłę tam zajeżdżać.
Moja cora wczoraj wymiotowala cały dzien i cala noc... obym ja nie zlapala...

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Chyba jakiś wirus panuje. U teściów też wymioty i biegunka to nawet na święta nie byliśmy.

Dziewczyny macie problem z suchą skóra? Ja na twarzy mam masakre. ... na dodatek cala broda w ktostach.... uhh

hchy43r8h8l5x99d.png

Ja mam czoło takie suche że aż się sypie ta sucha skóra. A używam mega tłustego kremu. Nigdy nie miałam wyprysków na twarzy a teraz coraz gorsza cera mi się robi. Ale to nie jest takie ważne. Byle do listopada i wtedy zapomnimy o wszystkich dolegliwościach ciążowych bo będziemy tulić nasze maluszki:)

reklama
Leginsiory kupione. Jechałam z myślą, ze juz wszystko wykupione :D ale ludzie rzucili sie bardziej na te ubranka niemowlęce. W spodniach był wybór, myślałam tez juz o tym staniku do karmienia, ale tu chyba był szał-pał na nie, bo zostały tylko 3 szt w rozmiarze 85E [emoji15]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry