reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
A ja właśnie wróciłam z labo. 5 fiolek oddałam i prawie 200zł. Tyyyyle badań, na czczo, bleh, ciężko było :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

A ja właśnie wróciłam z labo. 5 fiolek oddałam i prawie 200zł. Tyyyyle badań, na czczo, bleh, ciężko było :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

Te pierwsze badania są najgorsze. Później będzie już tylko lepiej :)

Ja muszę znowu robić mocz i morfologię [emoji849] nie wiem po co...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Praktycznie na każda wizytę lekarz zleca morfo i mocz.

Mi lekarz ostatnio zapomniał zlecić HIV i teraz zlecił.

Synek [emoji170] luty 2024
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Witajcie
@89Katia @Emsi gratuluje udanych wizyt :-)

@itucha wspolczuje ciezkiej nocy:-/

Odliczam czas do mojej wizyty jeszcze pare godzin:-/ denerwuje sie bo jajnik mnie cos boli taki dziwny bol:-(

Wstalam dzisiaj z nastawieniem na nie wszystko nie po mojej mysli i jeszcze ta okropna pogoda :-(
Bedzie dobrze!

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja zaplaciłam 130 zł, ale jednego z badań pielegniarka nie potrafiła rozczytać wiec nie mam zrobionego. Jakies 'cmv' czy cos podobnego... Nie domyślacie się co to mogłoby być?

oar89n7312bz9t17.png

Ja muszę znowu robić mocz i morfologię [emoji849] nie wiem po co...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Bezkonserwantow, wiem że to może być meczące dla Ciebie ale uwierz mi jest dobrze, że często masz badania, ja w 1 ciąży co miesiąc miałam zlecaną morfologie i mocz ogólny, bo jak moja lekarka mówiła nigdy nie zaszkodzi i dobrze bo w 5 miesiącu wyszła mi wtedy anemia, niedobór żelaza, a co do moczu powiem tak u mnie znajoma często w ciąży miała infekcje, lekarka ogólna jej stwierdziła że mocz wystarczy 2 razy w ciąży zrobić, znajoma zrobiła prywatnie go i wyszła jej infekcja, skończyło się na tygodniowym pobycie u niej w szpitalu, po tym zmieniła lekarza prowadzącego.... A wiec głowa do góry, na pocieszenie dodam że ja sama 2 tygodnie temu prawie cały tydzień miałam pobieraną krew...

reklama
Hej !
Dolaczam do grona slabych nocek. Kot nad ranem mi wszystko zrzucal, nie dalo sie go opanowac. I tak jest codziennie. Jak przyjdzie dziecko na swiat i bedzie tak dalej to nie wiem co ja zrobie z nim :D
Do tego przyjechaly dzieci siostry meza, pewnie jak wyczują że już nie spie to przylecą na górę a mam dzis tyle roboty po krasnoludkach balaganiących, ze wcale nie mam ochoty z nimi siedziec.
Wczoraj moj dziadek zgubil klucz od samochodu, ktory mu pozyczylam i do jeszcze go nie znalazł, a to był jedyny klucz, ktory mielismy do tego samochodu.
Chyba sobie zaparzę meliski....

Z tym cmv tez mi sie wydaje, ze to chodzi o cytomegalie. Ja wczoraj zostawilam 270 zl w labo. A w tym miesiacu jeszcze wizyta u gin prywatnie i prenatalne za 400 zl, no i pewnie e endokrynolog i bedzie bankructwo :D
Aaa i jeszcze tesciowa zaczela mnie wkurzać, bo sie dopytuje ile zaplacilam za badania, ile lekarz bierze itd, tak jakby to z jej kieszeni szło, no masakra.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry