Majeczka85
Fanka BB :)
A mi wrocily bole kręgosłupa. Staram sie nie nakreca i nie czytac w necie o roznych przypadkach objawach itd... bo przeciez zwariować mozna wierze ze jest ok i tak musi byc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No niestety, luxmed ma teraz powoli każdy pracownik więc i kolejki się robią :/ ja już też byłam zapisywana na wizyty dodatkowe ale zawsze miałam konkretną godzinę między pacjentami, jednak co placówka to inaczejW końcu udało mi się umówić na usg genetyczne. Ten LUX med to totalna porażka! Niczym się nie różni od NFZ.
Wczoraj miałam wizytę i lekarz dał skierowanie na usg genetyczne. Od razu poszłam się zapisać i pierwszy wolny termin to ..... 20.05! Infolinia z LUX medu do mnie dzwoniła i wyznaczyli to jako "wizytę dodatkowa", gdzie nie jestem zapisana na żadna konkretna godzinę. Mam przyjść w piątek 28.04 po godzinie 18 i wejść między pacjentami[emoji15] dla mnie to chore! Czuje sie jak zbędne koło u wozu. Pierwsza ciąże prowadziłam cała prywatnie i nie do pomyślenia było to, aby dla pacjentki nie było miejsca na tak ważne usg. Po cholerę to ubezpieczenie prywatne? Na dodatek będę miała usg na beznadziejnym, starym sprzęcie. Bosko [emoji15][emoji15][emoji15][emoji15] i tak i tak pojde prywatnie do kogoś kto ma normalny sprzęt. Oczywiście prywatnie, bo jak inaczej.
Sorki za ten wyrzut z samego rana, ale jestem wkurzona i rozżalona.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No niestety, luxmed ma teraz powoli każdy pracownik więc i kolejki się robią :/ ja już też byłam zapisywana na wizyty dodatkowe ale zawsze miałam konkretną godzinę między pacjentami, jednak co placówka to inaczej
Ja miałam fatalną noc, po 4 obudził mnie kaszel i tak się godzinę pobujałam, zasnęłam drugi raz i teraz czuję się na maksa rozbita, to będzie ciężki dzień
Mi powiedzialno ze nie ma takiej opcji. Ze jest jakas lista rezerwowa ze nie mam po co dzwonic bla bla bla@Majeczka85 a może spróbuj jeszcze raz jakoś się dogadać, mnie się udało umówić do Dudarewicza na środę po Świętach, więc chyba na farcie jakimś, może ktoś zrezygnował!
Trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę. Pamiętasz jak w piątek jechałam na usg? Bez parasolki (oczywiście padał deszcz), rozwalił mi się zamek w spódnicy i zamek w torebce.Dziewczyny mówiły, że to na szczęście I niech u Ciebie ten dzień będzie szczęśliwy