reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Ja już po wizycie ... wszystko ok. Dzidzia starsza, z OM 9t6d a z USG 10t1d. Dostałam skierowanie na prenatalne, jutro dzwonię się umówić.

@89Katia super, ze wszystko ok ... maluszek boski [emoji7]

@LayDeeK odpoczywaj kochana ... nie ma co trzeba się oszczędzać

1492017519-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jakie śliczne dzidzie :) gratulacje mamuśki;) a tak z innej beczki... dziś mam 10+1 i boli mnie brzuch. wczoraj ciągnęło a dziś jak na okres tyle że słabiej. Ciekawe czy to znaczy że rozciąga się czy coś niedobrego. Zauważyłam że tak nisko pod pepkiem już mam zgrubienie.

Ja już po wizycie ... wszystko ok. Dzidzia starsza, z OM 9t6d a z USG 10t1d. Dostałam skierowanie na prenatalne, jutro dzwonię się umówić.

1492017519-aaaaaa.jpeg

Cześć Bobasku!!!! :)

A u mnie znów krew przy podcieraniu. Pewnie ten mój nieszczęsny krwiak. Dziś trochę podzwigalam i proszę :(

Tylko odpoczynek. Relaks

Jakie śliczne dzidzie :) gratulacje mamuśki;) a tak z innej beczki... dziś mam 10+1 i boli mnie brzuch. wczoraj ciągnęło a dziś jak na okres tyle że słabiej. Ciekawe czy to znaczy że rozciąga się czy coś niedobrego. Zauważyłam że tak nisko pod pepkiem już mam zgrubienie.

Tez odczuwam takie bóle od czasu do czasu. To chyba normalne

Synek [emoji170] luty 2024
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Ja też mam takie bole i równiez się martwię czy to normalne. Szczególnie je czuję gdy dłużej jestem na nogach w pracy.

1492017519-aaaaaa.jpeg

Super dzidziuś, już widać rączki :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

mam niesmak w ustach, mdli, ale nie myśle za bardzo o tym
już leże w wyrku
Zosia ze mną. o matuchno, cały czas nawija
ja śpię na brzuchu, robie rozkrok jak żaba i jest ok, oj będę cierpieć jak już się nie da na brzuchu
super dzidzie
ponoć prenatalne jest za darmo po 36r.ż., moja przyjaciółka jest w 12tyg. ciąży i miała prenatalne już
mnie też jskby stawia się brzuch, to ze zmęczenia raczej
o to fajnie, że mam bliźniaczkę figurową:-D

reklama

1492017519-aaaaaa.jpeg

Super!!

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry