reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Mój prezes jak się okazało był w zorganizowanej grupie przestępczej :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: , która od 7 lat oszukiwała ludzi na jakieś niekorzystne kredyty. Ja pracowałam w zupełnie innej odnodze działalności niezwiązanej z kredytami. KOSZMAR! :szok:

reklama
Hej wszystkim. Ja jakiś czas ostatnio siedzę w kszaczorach ale cały czas Was podczytuje. :) Ostatnio piszecie trochę o objawach poronienia i zakrzalam z ciekawości na grudniowki a tam też ten temat. No i dzisiaj miałam okropne sny bo najpierw mi się śniło że z ciaza coś nie tak i miałam miec zabieg który by trwał aż 10 godzin, a potem okazalo się że serce bije tylko ze mój Maluch wyglada trochę jak potworek i i widac jak polyka wody plodowe. :D Teraz mam jeszcze wiekszego stracha. W przyszłym tygodniu planuje iść na wizytę. Dzisiaj wychodzi 8w4d.
A wczoraj oglądaliśmy z Ł działkę, taka piękna koło lasu ❤ dopiero zaczynają się tam budować. Chyba ja wezmiemy tylko na razie zbieramy kasę z lokat. :D Już nie mogę się doczekać.

A dzisiaj do pracy i to będzie ciężki tydzień przed świętami. :( Jak się czujecie? Bo ja ostatnio lepiej choć mialam takie 2 dni że mnie bardzo lamalo w plecach i ledwo chodzilam. Na szczęście już minęło i zostało tylko osłabienie i klucie w podbrzuszu.

@Iska90 dobrze ze juz nie plamisz ale też ze idziesz do lekarza :)

Ja jeszcze później bo o 17 [emoji5] a jeszcze napewno będzie opóźnienie wiec czeka mnie jeszcze co najmniej 30 min nerwów w poczekalni [emoji54]

xnw4s65gte9hv7ri.png

reklama
Do góry