reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Dziewczyny wlasnie wyszlam. Moj kosmita ma sie dobrze, troche sie juz rusza !!! Serce 178/minute ale usg mi wyliczylo 9t1d a powinnam miec 9t5d, jestem do tylu 4 dni, a na pierwszej wizycue bylam tylko jeden dzien do tylu.
Ale mi ulzylo !!! :)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Super :)

m3sxskjo6qsoarci.png

Dziewczyny wlasnie wyszlam. Moj kosmita ma sie dobrze, troche sie juz rusza !!! Serce 178/minute ale usg mi wyliczylo 9t1d a powinnam miec 9t5d, jestem do tylu 4 dni, a na pierwszej wizycue bylam tylko jeden dzien do tylu.

Cudownie!!!! :):):):):):):):):):):):)
Pokaż nam dzidziusia! :D

Super!!!

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Wstawie fotke jak do domu przyjade, teraz u dziadkow jestem i jeszcze nie wiedza o ciazy :D

@Anusiak1507 no wlasnie nie wiadomo skad plamienie, krwiaka nie ma zadnego, byc moze dlatego ze celibat zlamalismy, ale to bylo w niedziele, a plamienia dopiero w pon wieczorem.. Lekarz kazal nie zmieniac dawki dupka i sie oszczedzac.
Ale kurcze, jakos nie potrafie sie do konca cieszyc z powodu tego kilkudniowego opoznienia, ciagle obtym mysle :(

@iśka90 super, że wszystko dobrze, ciesz się dziewczyno i nawet nie przejmuj tymi różnicami, to czasem kwestia sprzętu, czasem miejsca postawienia iksika na obrazie, nasze maluszki są malusie więc pomiary nie będą idealne ;)

@iśka90 super, że wszystko dobrze, ciesz się dziewczyno i nawet nie przejmuj tymi różnicami, to czasem kwestia sprzętu, czasem miejsca postawienia iksika na obrazie, nasze maluszki są malusie więc pomiary nie będą idealne ;)
Masz racje, po prostu za bardzo wymyslam i czepiam sie, najwazniejsze ze serce ladnie bije :)

reklama
Do góry