reklama
Dziewczyny wlasnie wyszlam. Moj kosmita ma sie dobrze, troche sie juz rusza !!! Serce 178/minute ale usg mi wyliczylo 9t1d a powinnam miec 9t5d, jestem do tylu 4 dni, a na pierwszej wizycue bylam tylko jeden dzien do tylu.
Ale mi ulzylo !!!
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale mi ulzylo !!!
Majeczka85
Fanka BB :)
SuperDziewczyny wlasnie wyszlam. Moj kosmita ma sie dobrze, troche sie juz rusza !!! Serce 178/minute ale usg mi wyliczylo 9t1d a powinnam miec 9t5d, jestem do tylu 4 dni, a na pierwszej wizycue bylam tylko jeden dzien do tylu.
Ale mi ulzylo !!!
Cudownie!!!!Dziewczyny wlasnie wyszlam. Moj kosmita ma sie dobrze, troche sie juz rusza !!! Serce 178/minute ale usg mi wyliczylo 9t1d a powinnam miec 9t5d, jestem do tylu 4 dni, a na pierwszej wizycue bylam tylko jeden dzien do tylu.
Ale mi ulzylo !!!
Pokaż nam dzidziusia!
Anusiak1507
ewelinanice
Super!!!Dziewczyny wlasnie wyszlam. Moj kosmita ma sie dobrze, troche sie juz rusza !!! Serce 178/minute ale usg mi wyliczylo 9t1d a powinnam miec 9t5d, jestem do tylu 4 dni, a na pierwszej wizycue bylam tylko jeden dzien do tylu.
Ale mi ulzylo !!!
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Wstawie fotke jak do domu przyjade, teraz u dziadkow jestem i jeszcze nie wiedza o ciazy
@Anusiak1507 no wlasnie nie wiadomo skad plamienie, krwiaka nie ma zadnego, byc moze dlatego ze celibat zlamalismy, ale to bylo w niedziele, a plamienia dopiero w pon wieczorem.. Lekarz kazal nie zmieniac dawki dupka i sie oszczedzac.
Ale kurcze, jakos nie potrafie sie do konca cieszyc z powodu tego kilkudniowego opoznienia, ciagle obtym mysle
@Anusiak1507 no wlasnie nie wiadomo skad plamienie, krwiaka nie ma zadnego, byc moze dlatego ze celibat zlamalismy, ale to bylo w niedziele, a plamienia dopiero w pon wieczorem.. Lekarz kazal nie zmieniac dawki dupka i sie oszczedzac.
Ale kurcze, jakos nie potrafie sie do konca cieszyc z powodu tego kilkudniowego opoznienia, ciagle obtym mysle
Masz racje, po prostu za bardzo wymyslam i czepiam sie, najwazniejsze ze serce ladnie bije@iśka90 super, że wszystko dobrze, ciesz się dziewczyno i nawet nie przejmuj tymi różnicami, to czasem kwestia sprzętu, czasem miejsca postawienia iksika na obrazie, nasze maluszki są malusie więc pomiary nie będą idealne
reklama
I jak obiecalam, oto cale 2,37cm szczescia
Mam nadzieje ze fotke widac
Mam nadzieje ze fotke widac