reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Kurde dziewczyny, chyba nie usne dzis. Zaczelam plamic, jestem przerazona.
Nie jest to zywa krew ale taki brązowy sluz... teraz nie wiem czy jechac na ip czy do rana czekac?

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie jest to zywa krew ale taki brązowy sluz... teraz nie wiem czy jechac na ip czy do rana czekac?

Ja bym jechala!! Uwazam ze nie ma co igrac z losem.

m3sxskjo6qsoarci.png

Dziewczyny tak bardzo mi sie marzy bysmy wszystkie czuly ruchu dziecka. Wtedy juz nie bylo by stresu czy serduszko dalej byje czy nie. Czujesz ruchy i wiesz ze jest ok. Jej jeszcze tak dlugo do tego czasu

m3sxskjo6qsoarci.png

Jak się czujesz?? Dużo plamisz?? Może jest teraz termin twojej@ i stąd to plamienie. Często się tak zdarza. Pamiętaj jak brzuch bardzo nie boli i nie jest to żywa krew to nie musi być nic złego. Daj znać co u Ciebie. Trzymam kciuki żeby przeszło
:-) :)

Jak się czujesz?? Dużo plamisz?? Może jest teraz termin twojej@ i stąd to plamienie. Często się tak zdarza. Pamiętaj jak brzuch bardzo nie boli i nie jest to żywa krew to nie musi być nic złego. Daj znać co u Ciebie. Trzymam kciuki żeby przeszło
:-) :)
Brzuch mnie nie boli, przez chwile bolal kregoslup delikatnie, wzielam dwa dupki, no i narazie nic wiecej nie ma. Nie bylo tego dużo na wkladce, taki upław bardziej.. poobserwuje, ale raczej poczekam do rana, bo dzis to oni nic wiecej mi nie zrobią ani nie dadzą. Mam nadzieje, ze to z nadzerki cus polecialo tylko :/
Jestem niby po terminie @ wiec chyba to nie to :(

Dziewczyny zrobilam dzis test sody hehe pienila sie jak piwko.... ale mam radoche... a to tylko takie wrozenie z fusow... pobawic sie mozna. A wczoraj zrobilam obraczke. Wahala sie na boki [emoji14]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej!

@iśka90 jak sytuacja? Spałaś trochę w nocy?

@lena_89 to bardzo przykre,co spotkało siostrę. Musimy być dobrej myśli. Wszystkie czujemy niepokój, ale trzeb z tym walczyć. Tak jak @Majeczka85 pisze - oby do czucia ruchów. Wtedy będziemy troszeczkę spokojniejsze. Musi być dobrze!

@antonia oby z każdym dniem było lepiej!

@Emsi* jak się czujesz?

@ewelinanice życzę w takim razie, aby na USG genetycznym był siusiak :)

Ja miałam kiepską noc. Najpierw syn miał okropny kaszel. Później zasnąć nie mogłam przez mojego pracodawcę. Będę musiała się sądzić :( :( :( :( nie mam wypłaty za luty, nie ma wypłaty za marzec, zus niezapłacony :( ech.... A on ma to wszystko gdzieś. Zero kontaktu i dobrej woli, aby się dogadać.
No i przed 5 się obudziłam i już nie zasnęłam. Zjadłam pierwsze śniadanie.

reklama
Do góry