reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

Mój prezes jak się okazało był w zorganizowanej grupie przestępczej :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: , która od 7 lat oszukiwała ludzi na jakieś niekorzystne kredyty. Ja pracowałam w zupełnie innej odnodze działalności niezwiązanej z kredytami. KOSZMAR! :szok:

reklama
Hej wszystkim. Ja jakiś czas ostatnio siedzę w kszaczorach ale cały czas Was podczytuje. :) Ostatnio piszecie trochę o objawach poronienia i zakrzalam z ciekawości na grudniowki a tam też ten temat. No i dzisiaj miałam okropne sny bo najpierw mi się śniło że z ciaza coś nie tak i miałam miec zabieg który by trwał aż 10 godzin, a potem okazalo się że serce bije tylko ze mój Maluch wyglada trochę jak potworek i i widac jak polyka wody plodowe. :D Teraz mam jeszcze wiekszego stracha. W przyszłym tygodniu planuje iść na wizytę. Dzisiaj wychodzi 8w4d.
A wczoraj oglądaliśmy z Ł działkę, taka piękna koło lasu ❤ dopiero zaczynają się tam budować. Chyba ja wezmiemy tylko na razie zbieramy kasę z lokat. :D Już nie mogę się doczekać.

A dzisiaj do pracy i to będzie ciężki tydzień przed świętami. :( Jak się czujecie? Bo ja ostatnio lepiej choć mialam takie 2 dni że mnie bardzo lamalo w plecach i ledwo chodzilam. Na szczęście już minęło i zostało tylko osłabienie i klucie w podbrzuszu.

@Iska90 dobrze ze juz nie plamisz ale też ze idziesz do lekarza :)

Ja jeszcze później bo o 17 [emoji5] a jeszcze napewno będzie opóźnienie wiec czeka mnie jeszcze co najmniej 30 min nerwów w poczekalni [emoji54]

xnw4s65gte9hv7ri.png

reklama
Do góry