reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

Kurde dziewczyny, chyba nie usne dzis. Zaczelam plamic, jestem przerazona.
Nie jest to zywa krew ale taki brązowy sluz... teraz nie wiem czy jechac na ip czy do rana czekac?

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
I jak kochana?

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Witajcie nie pisalam bo duzo zalatwiania wczoraj mialam taka zla jestem na swojefo pracodawce ze szok dostalam niecaly tysiac jak nie chcialam mu paska podpisac bo wg mnie wyplata powinna byc 100%platna to ten gbur klocil sie ze za l-4 mam 80% wkoncu po 3h dostalam informacje ze reszte zaplaci mi zus i mam sobie tam to zalatwiac polecialam do zusu i faktycznie oni maja mi wyplacic reszte ale problem jest taki ze zadne l-4 nie zostalo dostarvzone do nich :-( pracodawca dostal kare pieniezna i podobno wczoraj wszystko zalatwial ale co mi z tego jak i tak musze czekac noewiadomo do kiedy... Tak to jest jak ktos prowadzi firme i nie ma o tym zielonego pojecia :-( ale panie w Zusie pozytywnie mnoe zaskoczyly takie uprzejme bo kod choroby B wszystko wytlumaczyly pomogly wszystko wypisac.

Co do objawow znowu wrocily mdlosci mega wymioty po zapachu perfumu okropienstwo.

W Rossmanie jest promocja na Bio-oil

@iśka90 daj znac co i jak...

Ja wizytuje w czwartek ale stresik jest... Dopadaja mnie takie mysli ze nie umiem cieszyc aie niczym panicznie boje sie ze w czwartek mi powiedza ze niestety serduszko nie bije czy cos... Szkoda ze nie mamy zmieniacza czasu mi by wystarczyl lipiec sierpien przecierpiec gorac i odliczac dni do porodu ....

Hej,
Plamienie sie uspokoilo - wkladka przez noc czysta, chociaz tyle. Ale brzuch mnie boli :(
Wlasnie sie zbieram do tego mojego lekarza, mam nadzieje ze nie ma zadnej operacji i go szybko znajde w tym szpitalu. Trzymajcie kciuki.

Anusiak, szkoda slow dla tego pracodawcy :/

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

@iśka trzymam kciuki nie denerwuj sie bo to pogarsza sytuacje daj znac jak bedziess wiedziec cokolwiek a jak kaza Ci zostac w szpitalu to nad niczym sie nie zastanawiaj

a moj pracodawca to palant;-) dobrze ze moj M swoje zarobi i nie mamy zadnych rat tylko bierzace oplaty :-)

@89Katia to faktycznie moj w porownaniu do Twojego to pikus.

U mnie mieli kontrole z PIPu i podobno bardzo duze grzywny dostali... Oczywiscie ja jestem kozlem ofiarnym bo to ja sie odgrazalam ze zglosze to do odpowienich instytucji ale w czasie kiedy ja szlam na l-4 2 osoby sie zwolnily... No ale...

reklama
Do góry