reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Iska mniam!!!!!!! :) mam straszne parcie na chińczyka w tej ciąży, ale dziś na obiad, a w zasadzie kolacje hamburgery :) mąż właśnie robi.

Bezkonserwantow mi minęły całkowicie mdłości przed skończonym 9tc. Czuje tylko piersi i to w nocy. To musi mi wystarczyć. No i brzuch rośnie.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
U mnie dzis niezdrowa rozpusta na sniadanie pampuchy ze smietana i cynamonem a na obiad bulka slodka z truskawka i paczek z wisnia. Jak na slodkie wg nie mialam ochote tak dzis tylko slodko i niezdrowo. Ale za to jutro jade do mamy a ona uszykowala mi moja zachcianke ktora chodzila za mna juz od dawna. Czyli golabki ;) mniam

m3sxskjo6qsoarci.png

@89Katia, ja ostatnio robilam hamburgery, ale bylam leniwcem i kupilam gotowe, przyprawione mieso na te hamburgerki i mam teraz wstret jak o tym pomysle :D byloo takie mega tluste, ze szok a niby wołowinka.

@Majeczka85 uwielbiam pampuchy! Najbardziej z truskawkami :D Moja mama nawet ostatnio robila, takie domowe :) co do pampuchow to znajomy ma patenta na nie, przekraja je jeszcze przed tym gotowaniem na parze, a jak je zrobi to na suchej patelni przyrumienia obie połówki, podobno wychodzą bardzo dobre :)

Ja slodycze jem ciagle od poczatku ciazy, nawet za dużo, ostatnio na szczescie mi przeszla az taka ochota na nie, ale codziennie bulka slodka musi byc.

Noo i w ogole doczekalam sie zaparć, najgorzej!! Siemie lniane juz nie pomaga :(

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

@89Katia, ja ostatnio robilam hamburgery, ale bylam leniwcem i kupilam gotowe, przyprawione mieso na te hamburgerki i mam teraz wstret jak o tym pomysle :D byloo takie mega tluste, ze szok a niby wołowinka.

@Majeczka85 uwielbiam pampuchy! Najbardziej z truskawkami :D Moja mama nawet ostatnio robila, takie domowe :) co do pampuchow to znajomy ma patenta na nie, przekraja je jeszcze przed tym gotowaniem na parze, a jak je zrobi to na suchej patelni przyrumienia obie połówki, podobno wychodzą bardzo dobre :)

Ja slodycze jem ciagle od poczatku ciazy, nawet za dużo, ostatnio na szczescie mi przeszla az taka ochota na nie, ale codziennie bulka slodka musi byc.

Noo i w ogole doczekalam sie zaparć, najgorzej!! Siemie lniane juz nie pomaga :(

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi pomagał koper włoski

hchy43r8h8l5x99d.png

Kurczę oby i mi sZybko minęły objawy bo codziennie tracę radość życia dosłownie :( śpię,wstaje i znów najlepiej się położyć. Przejdę się do sklepu dosłownie kawałek a nogi jak z waty, zero sił a przed ciążą biegalam po 5km ehhh mam nadzieję że siły wrócą do mnie niedługo

xnw40tc7sy506vxn.png

Czesc Dziewczynki, malo pisałam bo weekend wyjazdowy do Poznania do brata. Jechalismy pociągiem bo nasza Cora lepiej wytrzymuje te 3-4godz. A i mi bylo wygodniej[emoji5]
Mi na zaparcia dzisiaj pomogla maslanka- pieknie mnie przeczyscilo[emoji122]

zem3tv73heitwzn6.png

uwo93e3k92cgh11g.png

reklama
Hej

Antonia przybij piątkę :D ja czuję się jakby mnie coś rozjechało, jest mi niedobrze, jestem słaba i najchętniej cały dzień leżałabym w łóżku...nie mam siły na nic...

Dla mnie po przejściach mojej siostry ta ciąża jest jednym wielkim stresem...ona w 9 tc była u lekarza i wszystko było ok, a w 11 zaczęła plamić i poroniła i okazało się, że dziecko nie żyło od dwóch tygodni (serduszko przestało bić zaraz po poprzedniej wizycie).

Boję się strasznie, ale muszę dać radę...podjęłam decyzję, że jeśli nie uda się to na jakiś czas rezygnujemy ze starań o drugie dziecko...ale mam nadzieję, że będzie dobrze i w listopadzie wszystkie będziemy tulić nasze zdrowe maleństwa :)

Do góry