reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

A ja dostałam smutną wiadomość. Koleżanka z pracy była ok 2 tygodnie więcej w ciąży niż ja i dziś ma lyzeczkowanie. Nie było akcji serca i zarodek sporo za mały ....

hchy43r8h8l5x99d.png
[emoji20]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej wszystkim :)

Ja dzisiaj po kolejnych badaniach, w tym TSH. Przed ciążą, tzn przed tym jak się dowiedziałam, bo w ciąży jak się potem okazało już byłam :p było 1,40 zobaczymy jak teraz wyjdzie.

No i o 17 wizyta u internisty, bo mnie przeziębienie męczy :( domowe sposoby nie dały rady niestety...

Hej wszystkim :)

Ja dzisiaj po kolejnych badaniach, w tym TSH. Przed ciążą, tzn przed tym jak się dowiedziałam, bo w ciąży jak się potem okazało już byłam :p było 1,40 zobaczymy jak teraz wyjdzie.

No i o 17 wizyta u internisty, bo mnie przeziębienie męczy :( domowe sposoby nie dały rady niestety...

Zdrówka!

Synek [emoji170] luty 2024
Walentynka [emoji169] listopad 2017

O jeju jaka zachcianka:) a mnie dziś na lody wzięło:)
Aaa bo tak siedze w pracy i nie chce mi sie kanapek jeść, pizza byla wczoraj, wiec dzis kolejny bardzo zdrowotny posiłek :D

Lody zawsze spoko! Ja mam w domu malinowo limonkowe, bitą śmietane, dorzucę owoce jakies i bedzie wypas :D

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry