reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2017

W sumie u mnie dziś słoneczko i ciepło, ale nagła zmiana pogody też niedobra. Też sobie zrobię dzień lenia i poleżę, mąż w pracy, a na gości nie mam ochoty, za to na loda jaką mam ochotę jeju:)

reklama
Ja wczoraj pierwszy raz zwymiotowalam. Poczułam się odrazu lepiej. Nawet dzisiaj w miarę funkcjonuje, choć czuje że już zaczyna mnie mdlic i śmierdzieć.
Ja już się mogę doczekać wizyty 28 kwietnia. A tu jeszcze tyle czasu.

Przepraszam, nawet was nie nadrabiam, mam nadzieje, ze u was wszystko ok. Jestem w szpitalu z synem. Na sali zabaw tak zle skoczyl, ze zlamal noge w dwoch miejscach :( Jegi bol I cierpienie bylo dla mnie nie do zniesienia. Bylam bezradna, czekalismy na karerke naszczescie wmiare szybko przyjechala. Teraz jest na morfinie I ma zalozony gips, naszczescie operacja nie jest konieczna. Zostaje z nim na noc, bo bol jest zbyt duzy I boja sie ze w domu moze nie wystarczyc paracetamol. Tak strasznie cierpi :( Z tych nerwow nie moge jesc, robi mi sie nie dobrze I zmuszam sie do przegryzienia czegos. Jutro mam nadzieje ze wrocimy do domu

Hej
Mycha oj, biedak :( ale szczęście w nieszczęściu, że obyło się bez operacji.

Ja w ciąży z Alankiem przez całą ciąże przytyłam 6 kg. Do 17 tc miałam nudności, więc jedzenie średnio mi wchodziło i waga zamiast rosnąć spadała, dopiero w 20 tc wróciłam do wagi wyjściowej.
U mnie ciąży nie widać, bo moje dziecko jeszcze maleńkie ( w środę z USG wychodził 6t1d ), a poza tym miałam się odchudzać, a tu bach i dwie kreski :D

Przepraszam, nawet was nie nadrabiam, mam nadzieje, ze u was wszystko ok. Jestem w szpitalu z synem. Na sali zabaw tak zle skoczyl, ze zlamal noge w dwoch miejscach :( Jegi bol I cierpienie bylo dla mnie nie do zniesienia. Bylam bezradna, czekalismy na karerke naszczescie wmiare szybko przyjechala. Teraz jest na morfinie I ma zalozony gips, naszczescie operacja nie jest konieczna. Zostaje z nim na noc, bo bol jest zbyt duzy I boja sie ze w domu moze nie wystarczyc paracetamol. Tak strasznie cierpi :( Z tych nerwow nie moge jesc, robi mi sie nie dobrze I zmuszam sie do przegryzienia czegos. Jutro mam nadzieje ze wrocimy do domu
Biedak.... trzymajcie sie

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny na youtube jest gender test ..domowe testy jak sprawdzic plec.. czyli test z soda i drugi to test z sokiem z gotowanej czerwonej kapusty... moznaby sie pobawic.... [emoji14]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Oj biedny!!!! Co za pech :( jak się teraz ma? Jak minęła Wam noc?

Cześć tak w ogóle ;)

Synek [emoji170] luty 2024
Walentynka [emoji169] listopad 2017

reklama
Do góry