evli2
Fanka BB :)
W sumie u mnie dziś słoneczko i ciepło, ale nagła zmiana pogody też niedobra. Też sobie zrobię dzień lenia i poleżę, mąż w pracy, a na gości nie mam ochoty, za to na loda jaką mam ochotę jeju
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Biedak.... trzymajcie siePrzepraszam, nawet was nie nadrabiam, mam nadzieje, ze u was wszystko ok. Jestem w szpitalu z synem. Na sali zabaw tak zle skoczyl, ze zlamal noge w dwoch miejscach Jegi bol I cierpienie bylo dla mnie nie do zniesienia. Bylam bezradna, czekalismy na karerke naszczescie wmiare szybko przyjechala. Teraz jest na morfinie I ma zalozony gips, naszczescie operacja nie jest konieczna. Zostaje z nim na noc, bo bol jest zbyt duzy I boja sie ze w domu moze nie wystarczyc paracetamol. Tak strasznie cierpi Z tych nerwow nie moge jesc, robi mi sie nie dobrze I zmuszam sie do przegryzienia czegos. Jutro mam nadzieje ze wrocimy do domu
Przepraszam, nawet was nie nadrabiam, mam nadzieje, ze u was wszystko ok. Jestem w szpitalu z synem. Na sali zabaw tak zle skoczyl, ze zlamal noge w dwoch miejscach Jegi bol I cierpienie bylo dla mnie nie do zniesienia. Bylam bezradna, czekalismy na karerke naszczescie wmiare szybko przyjechala. Teraz jest na morfinie I ma zalozony gips, naszczescie operacja nie jest konieczna. Zostaje z nim na noc, bo bol jest zbyt duzy I boja sie ze w domu moze nie wystarczyc paracetamol. Tak strasznie cierpi Z tych nerwow nie moge jesc, robi mi sie nie dobrze I zmuszam sie do przegryzienia czegos. Jutro mam nadzieje ze wrocimy do domu