reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Dziewczyny na youtube jest gender test ..domowe testy jak sprawdzic plec.. czyli test z soda i drugi to test z sokiem z gotowanej czerwonej kapusty... moznaby sie pobawic.... [emoji14]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
O tej sodzie słyszałam. Ciekawe czy to prawda ;)

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Przepraszam, nawet was nie nadrabiam, mam nadzieje, ze u was wszystko ok. Jestem w szpitalu z synem. Na sali zabaw tak zle skoczyl, ze zlamal noge w dwoch miejscach :( Jegi bol I cierpienie bylo dla mnie nie do zniesienia. Bylam bezradna, czekalismy na karerke naszczescie wmiare szybko przyjechala. Teraz jest na morfinie I ma zalozony gips, naszczescie operacja nie jest konieczna. Zostaje z nim na noc, bo bol jest zbyt duzy I boja sie ze w domu moze nie wystarczyc paracetamol. Tak strasznie cierpi :( Z tych nerwow nie moge jesc, robi mi sie nie dobrze I zmuszam sie do przegryzienia czegos. Jutro mam nadzieje ze wrocimy do domu
Bidulek. ..

hchy43r8h8l5x99d.png

Mycha07, jak przeżyliście noc? Duzo zdrowia dla mlodego!

Witam sie z pracy :)
Spalam ponad 8h i ledwo sie podniosłam, mam nadzieje, ze jakos sie rozkrece w ciagu dnia.. :D
Jutro USG :D ale sie bojeeeeee

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Wczoraj mialam nie mila sytuację. Splakalam sie jak glupia i co... myslalam ze mi pozniej glowa odpadnie z bolu juz bylam o krok od wziecia tabletki ale udalo sie. Noc z ciaglym bolem ale teraz juz jest ok. Nigdy wiecej :(

m3sxskjo6qsoarci.png

reklama
Mycha07, jak przeżyliście noc? Duzo zdrowia dla mlodego!

Witam sie z pracy :)
Spalam ponad 8h i ledwo sie podniosłam, mam nadzieje, ze jakos sie rozkrece w ciagu dnia.. :D
Jutro USG :D ale sie bojeeeeee

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Bedzie dobrze... :) ja po moim usg zapomnialam ze jestem w.ciazy... czlowiek spokojnie spi i normalnie funkcjonuje

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry