ewelinanice
Fanka BB :)
Glowa do gory [emoji8]Nic z dzidzia związanego. Zwykla niemila sytuacja zyciowa. Bylo minęło.
![]()
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Glowa do gory [emoji8]Nic z dzidzia związanego. Zwykla niemila sytuacja zyciowa. Bylo minęło.
![]()
Ewelina nie masz żadnych objawów?? Myślałam że jestem jedyna. Aż się zaczynam martwić tym ustaniem objawówBedzie dobrze...ja po moim usg zapomnialam ze jestem w.ciazy... czlowiek spokojnie spi i normalnie funkcjonuje
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tak mialam 2 tygodnie temu. Objawy ustaly wszystkie. Wystraszona polecialam na usg a tam okazalo sie wszystko ok. Dlatego teraz ciesze sie gdy nie mam np mdlosci a sie cieszeEwelina nie masz żadnych objawów?? Myślałam że jestem jedyna. Aż się zaczynam martwić tym ustaniem objawów
Bardzo mnie teraz pocieszylas bo nie daje mi to spokoju i idę jutro do lekarza. Jestem po jednym poronieniu i wszystko przeżywam bardziej.Ja tak mialam 2 tygodnie temu. Objawy ustaly wszystkie. Wystraszona polecialam na usg a tam okazalo sie wszystko ok. Dlatego teraz ciesze sie gdy nie mam np mdlosci a sie ciesze
![]()
Ja sobie tlumacze ze puki nie ma krwi to nie mam powodow do zmartwien.Bardzo mnie teraz pocieszylas bo nie daje mi to spokoju i idę jutro do lekarza. Jestem po jednym poronieniu i wszystko przeżywam bardziej.
No ja właśnie miałam tydzień temu krwawienie ale lekarz powiedział że jeśli nie ma skrzepów to jeszcze o niczym nie świadczy. Ja już wiariuje. Mąż mi mówi że w końcu wyląduje w wariatkowie jak się nie uspokoje.Ja sobie tlumacze ze puki nie ma krwi to nie mam powodow do zmartwien.
![]()
Skoro jutro masz lekarza to napewno jutro cie uspokoi. A puki co znajdz sobie jakies zajecie by nie myslec o tymNo ja właśnie miałam tydzień temu krwawienie ale lekarz powiedział że jeśli nie ma skrzepów to jeszcze o niczym nie świadczy. Ja już wiariuje. Mąż mi mówi że w końcu wyląduje w wariatkowie jak się nie uspokoje.![]()