ewelinanice
Fanka BB :)
Glowa do gory [emoji8]Nic z dzidzia związanego. Zwykla niemila sytuacja zyciowa. Bylo minęło.
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Glowa do gory [emoji8]Nic z dzidzia związanego. Zwykla niemila sytuacja zyciowa. Bylo minęło.
Ewelina nie masz żadnych objawów?? Myślałam że jestem jedyna. Aż się zaczynam martwić tym ustaniem objawówBedzie dobrze... ja po moim usg zapomnialam ze jestem w.ciazy... czlowiek spokojnie spi i normalnie funkcjonuje
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tak mialam 2 tygodnie temu. Objawy ustaly wszystkie. Wystraszona polecialam na usg a tam okazalo sie wszystko ok. Dlatego teraz ciesze sie gdy nie mam np mdlosci a sie cieszeEwelina nie masz żadnych objawów?? Myślałam że jestem jedyna. Aż się zaczynam martwić tym ustaniem objawów
Bardzo mnie teraz pocieszylas bo nie daje mi to spokoju i idę jutro do lekarza. Jestem po jednym poronieniu i wszystko przeżywam bardziej.Ja tak mialam 2 tygodnie temu. Objawy ustaly wszystkie. Wystraszona polecialam na usg a tam okazalo sie wszystko ok. Dlatego teraz ciesze sie gdy nie mam np mdlosci a sie ciesze
Ja sobie tlumacze ze puki nie ma krwi to nie mam powodow do zmartwien.Bardzo mnie teraz pocieszylas bo nie daje mi to spokoju i idę jutro do lekarza. Jestem po jednym poronieniu i wszystko przeżywam bardziej.
No ja właśnie miałam tydzień temu krwawienie ale lekarz powiedział że jeśli nie ma skrzepów to jeszcze o niczym nie świadczy. Ja już wiariuje. Mąż mi mówi że w końcu wyląduje w wariatkowie jak się nie uspokoje.Ja sobie tlumacze ze puki nie ma krwi to nie mam powodow do zmartwien.
Skoro jutro masz lekarza to napewno jutro cie uspokoi. A puki co znajdz sobie jakies zajecie by nie myslec o tym ja bym to przespala hehheNo ja właśnie miałam tydzień temu krwawienie ale lekarz powiedział że jeśli nie ma skrzepów to jeszcze o niczym nie świadczy. Ja już wiariuje. Mąż mi mówi że w końcu wyląduje w wariatkowie jak się nie uspokoje.