reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Dzis to jakies apogeum! Fatalnie sie czuje caly dzien, nawet jesc mi sie nie chce, stracilam apetyt. Te hormony mnie wykoncza:( A ja sie pytam czemu faceci nie ponosza zadnych konsekwencji! Np. Tydzien sraczki I zeby musieli z te sraczka chodzic do pracy, albo cos w rodzaju wirusowki I niech pracuja z taka wirusowka przez 2miesiace :( a na noc do lozka wsadzic im zdechlego kota... moj mnie juz denerwuje, nie moze zrozumiec ze cos mi smierdzi tak, ze zbiera mi sie na wymioty, ze jestem glodna ale nie mam apetytu, ze chodze jak bym tydzien nie spala.... ahh pomarudzilam, podobno w ciazy jestem nie do wytrzymania [emoji13]
Rozumirm Cie bo z moim mam to samo hehe

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry,
Bezkonserwantow, dużo siły :)
Ja dziś wizytuje i chyba najbardziej stresuje się tym że do Katowic muszę sama jechać.... A strasznie nie lubię tam jednego zjazdu na A4. Oczywiście cała dobę mi niedobrze. Na szczęście bez wymiotów.
Miłego dnia życzę.

Powodzenia na wizycie!! Trzymamy mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&

A mi sie dzien zaczal slabo.. Kluje mnie jeden jajnik, za chwile drugi... Objawow ciazowych prawie nie mam.. Jakos slabo tak. Pogoda tez nedzna...

Połóż się. Objawy całkowicie zniknęły?

Ja wczoraj czułam dość wyraźnie szyjkę :/ nieprzyjemne to było.
W nocy wróciły mdłości.

reklama
super wieści Bezkonserwantów
któraś mówia, że jest jej tak niedobrze, że mogla by jeść przez kroplówkę
o i ja bym się na to dala, bo bym nie przytyla, hihi

po wizycie pon. wszystko dobrze, jakiś tam podniesiony jeden wynik mialam, ale nieznacznie, dr powiedziala, że musialam owoców dzień przed pojeść
w piątek mam podjechać do szpitala, jak dr będzie miala dyżur, to zrobi mi usg, chcialabym dostać zdjęcie, a jeśli niedostanę to cyknę z telefonu, serio
wczoraj oglądalam koleżanki zdjęcia z prenatalnego badania, ona jest po 40 - stce to ma już za darmo, jest w 12 tyg. ciąży, bylam w szoku jaki to już normalny czlowieczek, taki mikronowy, wszystko dokladnie bylo widać

mam nadzieje, że u Asiulak wszystko się uloży
trwajmy na modlitwie

Do góry