reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Hej!

Żadnych wieści od dziewczyn... to moze dobry znak...

Martwimy się!

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

reklama
Hej, Sorki dziewczyny, ze zostawiłam Was bez słowa. Od 1 w nocy do 11 ostro wymiotowałam. Strasznie sie odwodnilam, dostałam 2,5 kroplówki i byłam tylko po tym raz siku! Dostałam zastrzyk i czopek. Cały dzień byłam osłabiona. Całe szczęście z maluszkiem wszystko OK! Od drugiego lekarza dowiedziałam sie, ze ciąża książkowa [emoji173]️ tak sie cieszę.
Leżę na oddziale i mam nadzieje, ze będzie juz tylko lepiej [emoji173]️.

A za was dziewczyny trzymam kciuki [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Cudowne wieści!!!!!!!

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Hej, Sorki dziewczyny, ze zostawiłam Was bez słowa. Od 1 w nocy do 11 ostro wymiotowałam. Strasznie sie odwodnilam, dostałam 2,5 kroplówki i byłam tylko po tym raz siku! Dostałam zastrzyk i czopek. Cały dzień byłam osłabiona. Całe szczęście z maluszkiem wszystko OK! Od drugiego lekarza dowiedziałam sie, ze ciąża książkowa [emoji173]️ tak sie cieszę.

Super ze wszystko dobrze z Maluszkiem! Oszczędzaj się i dużo wypoczywaj.

Super!!
Swietne wiesci!! Przestraszylas nas ciut troszeczke :)

Dzień dobry,
Bezkonserwantow, dużo siły :)
Ja dziś wizytuje i chyba najbardziej stresuje się tym że do Katowic muszę sama jechać.... A strasznie nie lubię tam jednego zjazdu na A4. Oczywiście cała dobę mi niedobrze. Na szczęście bez wymiotów.
Miłego dnia życzę.

reklama
A mi sie dzien zaczal slabo.. Kluje mnie jeden jajnik, za chwile drugi... Objawow ciazowych prawie nie mam.. Jakos slabo tak. Pogoda tez nedzna...

Do góry