reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Hej dziewczyny Dobrze, że z dzidziami wszystko oki. Mnie ta pogoda dobija, pochmurno i bez życia jestem. Jeszcze nam zaworek od prysznica pękł i musimy całą łazienkę ogarniać. Przy okazji zrobimy mały remont, tylko mąż musi do pracy a ja sama z tym walczę i ciągle sprzątanie. Poza tym ciągle siku itp. A wogóle to zauważam coraz większy brzuszek. Oj my kobiety..:)miłego dnia

reklama
Oj ciężki dzień i dla mnie. Ciągle mnie mdli :( dwa razy wymiotowalam. Nawet zapach kostki do wc mi przeszkadza w toalecie :( niby jestem strasznie głodna ale jak tylko próbuje cos zjesc to od razu mam odruch wymiotny ;(

Tez mam dziś zjazd formy. A ostatnie 4 dni biegałam jak szalona z super samopoczuciem. Wczoraj jak zjadłam obiad i położyłam sie na kanapie to wstałam tylko na chwile żeby trochę się umyć, wskoczyć w piżamę i poszłam spac przed 20.

Szkoda, ze pogoda się psuje. Było tak super. U mnie co prawda jeszcze swieci słońce, ale po południu ma padać.

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Ja bylam rano na spacerze takim dluzszym. Sama przyjemnosc ciepło wiec pies sie nie rwal bo mu goraco a ja spokojnie spacerkiem. Az na krotki rekawek chodzilam. Samopoczucie narazie super tylko boje sie zjesc sniadanie by mdlosci i niestrawnosci znow nie miec bo od wczoraj wieczór wrocily. Naszczęście brzuch i piersi nie bola ;)

m3sxskjo6qsoarci.png

U mnie trocghe zimnawo ale ogolnoe bardzo marzne w tej ciazy. Dziewczyny czy te uciazliwe objawy wkoncu mina? Tak sie pocieszam ze jeszcze troche I w drugim trymestrze powinno byc lepiej, ale zaczynam miec watpliwosci :( tak sie nie da funkcjonowac :(

Witajcie... Bardzo dziekuje Wam za wsparcie dzidzia ma sie dobrze okazuje sie ze bylam w ciazy blizniaczej i stracilam dzieciatko o ktorym nie mialam pojecia dzieciatko przestalo rozwijac sie na samym poczatku mialo 5mm i zobaczono je na usg jak macica zaczela sie sama oczyszczac.Podobno w tylozgieciu macicy jesli ciaza blizniacza jest dwujajowa jest raczej niemozliwa do utrzymania dziwi mnie tylko to ze skoro mialam taki wysoki wzrost bhcg lekarka nie dociekala tego ze moze drugi pecherzyk gdzies sie ukryl... Wyplakalam hektolitry lez ale mam dla kogo walczyc moje dzieciatko ma 2cm dzis widzialam jak sie porusza...
A wszystko zaczelo sie od intensywnych wymiotow myslalam ze cos mi zaszkodzilo rano wylalo sie ze mnie bardzo duzo sluzu do tego doszedl bol plecow bardzo silny i juz wiedzialam ze cos jest nie tak jak wyladowalismy na IP to akcja serduszka malenstwa byla slaba a to ze wzgledu na tak duzy wysilek macicy ktora sie oczyszczala.
Prosze was zebyscie nie ignorowaly zadnych niepokojacych objawow chodzby dzwonic do lekarza tysiac razy w tygodniu

@Anusiak1507 cieszę się, ze się odezwałas.
Przykro mi bardzo z powodu drugiego dzieciaczka.... Teraz trzeba skupić się na ciąży i szczęśliwie donosić dziecko. Będzie dobrze!!!

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

reklama
U mnie trocghe zimnawo ale ogolnoe bardzo marzne w tej ciazy. Dziewczyny czy te uciazliwe objawy wkoncu mina? Tak sie pocieszam ze jeszcze troche I w drugim trymestrze powinno byc lepiej, ale zaczynam miec watpliwosci :( tak sie nie da funkcjonowac :(
mi za kazdym razem niemal co do dnia wraz z ukonczeniem I trym. mdłosci ustepowały. Wiadomo ze sa kobiety majace mdlosci i wymioty calą ciazę, są to jednostki to prawda ale są. Ja licze ze przejdzie tak jak kiedys.

oar89n7312bz9t17.png

Do góry