MarMo
Fanka BB :)
Przykro... Na szczescie jest drugie Dzieciatko cale i zdroweWitajcie... Bardzo dziekuje Wam za wsparcie dzidzia ma sie dobrze okazuje sie ze bylam w ciazy blizniaczej i stracilam dzieciatko o ktorym nie mialam pojecia dzieciatko przestalo rozwijac sie na samym poczatku mialo 5mm i zobaczono je na usg jak macica zaczela sie sama oczyszczac.Podobno w tylozgieciu macicy jesli ciaza blizniacza jest dwujajowa jest raczej niemozliwa do utrzymania dziwi mnie tylko to ze skoro mialam taki wysoki wzrost bhcg lekarka nie dociekala tego ze moze drugi pecherzyk gdzies sie ukryl... Wyplakalam hektolitry lez ale mam dla kogo walczyc moje dzieciatko ma 2cm dzis widzialam jak sie porusza...
A wszystko zaczelo sie od intensywnych wymiotow myslalam ze cos mi zaszkodzilo rano wylalo sie ze mnie bardzo duzo sluzu do tego doszedl bol plecow bardzo silny i juz wiedzialam ze cos jest nie tak jak wyladowalismy na IP to akcja serduszka malenstwa byla slaba a to ze wzgledu na tak duzy wysilek macicy ktora sie oczyszczala.
Prosze was zebyscie nie ignorowaly zadnych niepokojacych objawow chodzby dzwonic do lekarza tysiac razy w tygodniu
Trzymaj sie Mamusiu!!