reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

@gabrika błagam powiedz, ze to nieprawda!!!!! Ale jak to? Przecież wszystko bylo dobrze!!!! :( Boże nie mogę się ogarnąć.... miałas dziś zaplanowana wizytę? Czułaś coś?
Matko kochana :(

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

reklama
@89Katia niestety nie bo papier sie skonczyl hahahaha ja zawsze mam szczescie mialy mi karte zalozyc ale sie zmienialy zamieszanie jak diabli i tez mi jej nie zalozyly

Estrelicia naszczescie nie mieszkam w Polsce I tutaj poprostu zwykla kultura wystarczy, kazdy przepuszcza ciezarna, zwlaszcza w kolejkach :) I zadne ustalanie prawa nie jest do tego potrzebne. Poprostu ludzie sa dla siebie ludzmi.

Estrelicia w czasie ciazy(wczesnej ciazy ok.3tyg,jeszcze nie wiedzialam ze jestem) mialam resekcje korzenia, podwojne znieczulenie... pozniej antybiotyk... rozmawialam z dentystka jak sie dowiedzialam ze moglam juz byc w ciazy, ona mowila ze te znieczulenie noe ma wplywu, gorzej z antybiotykiem, ktorego naszczescie (7zmysl chyba) niedobralam do konca, bo poprostu mnie odrzucilo! Nie chcialam I koniec.
Rozmawialam z rodzinnym jakie skutki moze miec na dziecko ten anty. I mowi ze nie podaje sie go ciezarnym bo dziecko moze miec zolte zeby po nim! Mam nadzieje, ze do maluszka nic nie doszlo! Moj kolega w podatawowce mial zolte zeby I nie mialo znaczenia jak je szorowal, zawsze mial zolte, troche ochydnie to wyglada, wiec mam nadzieje, ze nie mialo to wplywu na zarodek!

Dziewczyny, z rozdarty na pół sercem żegnam się z Wami... mojemu maleństwo przestało bić serduszko... [emoji24][emoji24][emoji24] to najgorszy dzień w moim życiu...

Dbajcie o siebie proszę, tak mocno jak tylko możecie! Trzymam za Was mocno kciuki! Nic lepszego się Wam przytrafić nie mogło!

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo mi przykro :( Trzymaj sie kochana...

@gabrika szok, jak to możliwe, przecież wszystko było dobrze, tak bardzo mi przykro :(

Ja dzis zjadłam pizze, wkurza mnie to, że mam na coś ochotę a mija powiedzmy pół godziny i już mi się ochota kończy ;) ja dla odmiany nie mam ochoty na pomidory, pomidorową ani jabłka, ciekawe skąd ten zmasowany smak na te rzeczy u Was? [emoji23]

@gabrika jak będziesz na siłach napisz nam jak to odkryłaś :( na co mamy zwracać uwagę :(
Boże, nadal w to nie wierzę...
Kochana tak mi przykro!!!!Ogromnie :(

reklama
Do góry