Anusiak1507
Fanka BB :)
@Majeczka85 bedzie dobrze ja tez siedzac pod gabinetem czulam sie jakbym szla na mature teraz juz wrzucam na luz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A u mnie krosty na brodzieJa mam ostatnio ochote na jakies zupy z restauracji... a naajbardziej na rybna hehe co do cery to wyrazna poprawa
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale mi bije serce, siedze przed gabinetem i sie stresuje. Mi z tego kalendarza wyszla dziewczynka. Bardzo bym chcialam dziewczynke ale tak czuje ze moze wcale tak nie bedzie. Zobaczymy juz chyba dlugo czekac nie trzeba. Na usg genetycznym juz powinno byc widac
@89Katia w moim menu tez javlka i pomidory jajka sie przejadly...
@inka.jestem piekne... Maz pewnie peka z dumy...
@LayDeeK mdlosci nieraz slabna a nieraz sa tak mocne ze wymiotuje. Nieraz mam tak ze dwa dni mam spokoju w sensie ze mdlosci sa a za dwa dni wymiotow konca nie widac
Moja cera od samego poczatku pozostawia sporo do zyczenia wg kalendarza chinskiego dziewczynka
No i najwazniejsza informacja... Moje malenstwo mierzy 17mm data porodu wg usg dzien wczesniej czyli 10.11 serduszko zasuwa ze az milo posluchac dostalam skierowanie na wszystkie badania krwi i moczu nastepna wizyta 13.04
Pani dr powiedziala ze najgorsze za nami teraz juz bedzie coraz lepiej i juz moge lekko wyluzowac...maluch jest wiekszy niz sie spodziwala bo powinien miec13mm i podsunela teze ze moze to chlopak haha a co do kosmowki to powiedziala ze ciezko u mnie stwierdzic bo w danej chwili jest... Na srodku;-)
Dzisiaj moglabym gory przenosic...
Aha i gotuje pomidorowke forumowa tak ja nazwalam bo chyba juz kazda ja miala...
Ja też robię pomidorowa na jutro [emoji12] [emoji23]@89Katia w moim menu tez javlka i pomidory jajka sie przejadly...
@inka.jestem piekne... Maz pewnie peka z dumy...
@LayDeeK mdlosci nieraz slabna a nieraz sa tak mocne ze wymiotuje. Nieraz mam tak ze dwa dni mam spokoju w sensie ze mdlosci sa a za dwa dni wymiotow konca nie widac
Moja cera od samego poczatku pozostawia sporo do zyczenia wg kalendarza chinskiego dziewczynka
No i najwazniejsza informacja... Moje malenstwo mierzy 17mm data porodu wg usg dzien wczesniej czyli 10.11 serduszko zasuwa ze az milo posluchac dostalam skierowanie na wszystkie badania krwi i moczu nastepna wizyta 13.04
Pani dr powiedziala ze najgorsze za nami teraz juz bedzie coraz lepiej i juz moge lekko wyluzowac...maluch jest wiekszy niz sie spodziwala bo powinien miec13mm i podsunela teze ze moze to chlopak haha a co do kosmowki to powiedziala ze ciezko u mnie stwierdzic bo w danej chwili jest... Na srodku;-)
Dzisiaj moglabym gory przenosic...
Aha i gotuje pomidorowke forumowa tak ja nazwalam bo chyba juz kazda ja miala...