reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Ja mam ostatnio ochote na jakies zupy z restauracji... a naajbardziej na rybna hehe co do cery to wyrazna poprawa

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
A u mnie krosty na brodzie

hchy43r8h8l5x99d.png

Ale mi bije serce, siedze przed gabinetem i sie stresuje. Mi z tego kalendarza wyszla dziewczynka. Bardzo bym chcialam dziewczynke ale tak czuje ze moze wcale tak nie bedzie. Zobaczymy juz chyba dlugo czekac nie trzeba. Na usg genetycznym juz powinno byc widac :)

m3sxskjo6qsoarci.png

Powodzenia! Trzymam mocno kciuki!!! [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️

@89Katia w moim menu tez javlka i pomidory jajka sie przejadly...
@inka.jestem piekne... Maz pewnie peka z dumy...
@LayDeeK mdlosci nieraz slabna a nieraz sa tak mocne ze wymiotuje. Nieraz mam tak ze dwa dni mam spokoju w sensie ze mdlosci sa a za dwa dni wymiotow konca nie widac

Moja cera od samego poczatku pozostawia sporo do zyczenia wg kalendarza chinskiego dziewczynka

No i najwazniejsza informacja... Moje malenstwo mierzy 17mm data porodu wg usg dzien wczesniej czyli 10.11 serduszko zasuwa ze az milo posluchac dostalam skierowanie na wszystkie badania krwi i moczu nastepna wizyta 13.04

Pani dr powiedziala ze najgorsze za nami teraz juz bedzie coraz lepiej i juz moge lekko wyluzowac...maluch jest wiekszy niz sie spodziwala bo powinien miec13mm i podsunela teze ze moze to chlopak haha a co do kosmowki to powiedziala ze ciezko u mnie stwierdzic bo w danej chwili jest... Na srodku;-)
Dzisiaj moglabym gory przenosic...
Aha i gotuje pomidorowke forumowa tak ja nazwalam bo chyba juz kazda ja miala...

Cudownie! Takie wieści są nam potrzebne!! Masz fotkę? :) :)

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

@89Katia w moim menu tez javlka i pomidory jajka sie przejadly...
@inka.jestem piekne... Maz pewnie peka z dumy...
@LayDeeK mdlosci nieraz slabna a nieraz sa tak mocne ze wymiotuje. Nieraz mam tak ze dwa dni mam spokoju w sensie ze mdlosci sa a za dwa dni wymiotow konca nie widac

Moja cera od samego poczatku pozostawia sporo do zyczenia wg kalendarza chinskiego dziewczynka

No i najwazniejsza informacja... Moje malenstwo mierzy 17mm data porodu wg usg dzien wczesniej czyli 10.11 serduszko zasuwa ze az milo posluchac dostalam skierowanie na wszystkie badania krwi i moczu nastepna wizyta 13.04

Pani dr powiedziala ze najgorsze za nami teraz juz bedzie coraz lepiej i juz moge lekko wyluzowac...maluch jest wiekszy niz sie spodziwala bo powinien miec13mm i podsunela teze ze moze to chlopak haha a co do kosmowki to powiedziala ze ciezko u mnie stwierdzic bo w danej chwili jest... Na srodku;-)
Dzisiaj moglabym gory przenosic...
Aha i gotuje pomidorowke forumowa tak ja nazwalam bo chyba juz kazda ja miala...
Ja też robię pomidorowa na jutro [emoji12] [emoji23]

hchy43r8h8l5x99d.png

Dziewczyny, z rozdarty na pół sercem żegnam się z Wami... mojemu maleństwo przestało bić serduszko... [emoji24][emoji24][emoji24] to najgorszy dzień w moim życiu...

Dbajcie o siebie proszę, tak mocno jak tylko możecie! Trzymam za Was mocno kciuki! Nic lepszego się Wam przytrafić nie mogło!

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

@Anusiak1507 super wiadomości :) też bym chciała już swoje maleństwo podejrzeć... A u mnie cera w porządku, ale też nigdy nie miałam żadnych większych problemów.
U nas pomidorowa już była w minioną niedzielę, szukam jakichś inspiracji obiadowych, bo nie chce mi się gotować. Wymyslcie mi coś pysznego, prostego i szybkiego :) please :)

p19uskjojbeqaxq5.png

reklama
Do góry