reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

Kurcze rak jakos strach... teraz zapragnelam isc wszczesniej na wizyte niz 11.04. ... kurcze a jak dzidzia nie rosnie i serduszko nadal nie bedzie bilo... ehhh

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@kas90 przepraszam, nie chciałam :) ciężko coś powiedzieć jak nie widziałam na oczy zęba, mam nadzieję, że to będzie jednak tylko szczelina, albo coś niewielkiego. Po prostu to co opisalas najbardziej mi pasuje do takiej sytuacji.

@Majeczka85 wszystkie na pewno bardzo się cieszymy razem z Tobą, że wszystko w porządku. Każda z nas chyba po prostu zszkowana...

p19uskjojbeqaxq5.png

@kas90 przepraszam, nie chciałam :) ciężko coś powiedzieć jak nie widziałam na oczy zęba, mam nadzieję, że to będzie jednak tylko szczelina, albo coś niewielkiego. Po prostu to co opisalas najbardziej mi pasuje do takiej sytuacji.

@Majeczka85 wszystkie na pewno bardzo się cieszymy razem z Tobą, że wszystko w porządku. Każda z nas chyba po prostu zszkowana...

p19uskjojbeqaxq5.png
Kurde pan doktor mial slaby sprzet. Dobrze ze mialam usg i dowod na to ze juz wczesniej bilo serduszko (na innym sprzecie) bo dzis nie mogl podsluchac tetna. Ale tak gmeral ze sie udalo i znalazl ale normalnie juz sie modlilam na lezance z 116 na 147 wzroslo, dzidzia urosla z 2,73 mm do 1,11 cm przez 7 dni.

m3sxskjo6qsoarci.png

Matko, no dlaczego takie wiadomości.. :( A dopiero dzis tak sobie myslalam i sie cieszyłam, ze nam wszystkim tak dobrze idzie, ze same dobre wieści, a tu takie cos :(

@gabrika, nie wiem co powiedzieć. W zeszlym roku przechodzilam dokladnie to samo, serduszko przestało bić i wiem, ze zadne slowa nie pomogą.
Ja po wszystkim sprawiłam sobie bransoletke z zawieszka w postaci aniołka... w jakis sposob mialam/mam przy sobie namiastkę i pamiątkę mojego nienarodzonego dziecka...

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Kurde pan doktor mial slaby sprzet. Dobrze ze mialam usg i dowod na to ze juz wczesniej bilo serduszko (na innym sprzecie) bo dzis nie mogl podsluchac tetna. Ale tak gmeral ze sie udalo i znalazl ale normalnie juz sie modlilam na lezance z 116 na 147 wzroslo, dzidzia urosla z 2,73 mm do 1,11 cm przez 7 dni.

m3sxskjo6qsoarci.png
Rewelacyjne wiesci

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

To takie smutne:( ciężko jakkolwiek pocieszyć.. Mam nadzieję, że gabrika szybko sie podniesie po swojej stracie.. Tak mi przykro :( dziewczyny ona miala mieć dzisiaj wizyte?

reklama
Do góry