reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

@gabrika błagam powiedz, ze to nieprawda!!!!! Ale jak to? Przecież wszystko bylo dobrze!!!! :( Boże nie mogę się ogarnąć.... miałas dziś zaplanowana wizytę? Czułaś coś?
Matko kochana :(

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

reklama
@89Katia niestety nie bo papier sie skonczyl hahahaha ja zawsze mam szczescie mialy mi karte zalozyc ale sie zmienialy zamieszanie jak diabli i tez mi jej nie zalozyly

Estrelicia naszczescie nie mieszkam w Polsce I tutaj poprostu zwykla kultura wystarczy, kazdy przepuszcza ciezarna, zwlaszcza w kolejkach :) I zadne ustalanie prawa nie jest do tego potrzebne. Poprostu ludzie sa dla siebie ludzmi.

Estrelicia w czasie ciazy(wczesnej ciazy ok.3tyg,jeszcze nie wiedzialam ze jestem) mialam resekcje korzenia, podwojne znieczulenie... pozniej antybiotyk... rozmawialam z dentystka jak sie dowiedzialam ze moglam juz byc w ciazy, ona mowila ze te znieczulenie noe ma wplywu, gorzej z antybiotykiem, ktorego naszczescie (7zmysl chyba) niedobralam do konca, bo poprostu mnie odrzucilo! Nie chcialam I koniec.
Rozmawialam z rodzinnym jakie skutki moze miec na dziecko ten anty. I mowi ze nie podaje sie go ciezarnym bo dziecko moze miec zolte zeby po nim! Mam nadzieje, ze do maluszka nic nie doszlo! Moj kolega w podatawowce mial zolte zeby I nie mialo znaczenia jak je szorowal, zawsze mial zolte, troche ochydnie to wyglada, wiec mam nadzieje, ze nie mialo to wplywu na zarodek!

Dziewczyny, z rozdarty na pół sercem żegnam się z Wami... mojemu maleństwo przestało bić serduszko... [emoji24][emoji24][emoji24] to najgorszy dzień w moim życiu...

Dbajcie o siebie proszę, tak mocno jak tylko możecie! Trzymam za Was mocno kciuki! Nic lepszego się Wam przytrafić nie mogło!

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo mi przykro :( Trzymaj sie kochana...

@gabrika szok, jak to możliwe, przecież wszystko było dobrze, tak bardzo mi przykro :(

Ja dzis zjadłam pizze, wkurza mnie to, że mam na coś ochotę a mija powiedzmy pół godziny i już mi się ochota kończy ;) ja dla odmiany nie mam ochoty na pomidory, pomidorową ani jabłka, ciekawe skąd ten zmasowany smak na te rzeczy u Was? [emoji23]

@gabrika jak będziesz na siłach napisz nam jak to odkryłaś :( na co mamy zwracać uwagę :(
Boże, nadal w to nie wierzę...
Kochana tak mi przykro!!!!Ogromnie :(

reklama
Do góry