Mimi2330
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Link do: Chiński kalendarz płci. Wylicz płeć dziecka - Babyonline.plA gdzie to sprawdzacie?
89 katia to zobaczymy której z Nas uda się ta Agatka
A sprawdzalyscie płeć w chińskim kalendarzu płci?
Mi sie nie sprawdziło przy córce
Katia mówiłaś o miłościach a dzis czuje to od kad wstałam eh...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Hi dziewczyny. Wczoraj mialam bardzo zajety dzien ale zaraz nadrobie Wasze wpisy. Mam nadzieje, ze wszystko u Was ok l. Moj maz wreszcie przylecial i dowiedzial sie o ciazy w taki sposob, ze na szafce nocnej zostawilam mu niespodzianke kompletnie sie niespodziewal i bardzo sie ucieszyl Zobacz załącznik 800774
Masz rację mój jest bardzo opiekuńczy. Dziś rano zrobiłam sobie kawę a on mówi do mnie "mamusiu nie pij kawki bo masz dzidziusia w brzuchu, a dzieci nie mogą pić kawy"To tak jak u nas 4,5r bedzie super, zobaczysz. Starsze odchowane, odetchnelas od pieluch i bedziesz mogla poswiecic sie maluchowi. Kazda roznica wieku miedzy dziecmi jest fajna i kazda ma plusy i minusy.