reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

A gdzie to sprawdzacie?
Link do: Chiński kalendarz płci. Wylicz płeć dziecka - Babyonline.pl

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Mi sie nie sprawdziło przy córce :)
Katia mówiłaś o miłościach a dzis czuje to od kad wstałam eh...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

89 katia to zobaczymy której z Nas uda się ta Agatka:)

:) to imię wybraliśmy błyskawicznie w poprzedniej ciąży, ale ja od razu czułam, ze będzie syn:) ale ta Agatka siedzi nam w głowie o ładnie komponuje się z nazwiskiem :) zobaczymy :)

Ja nie obrazilabym się, gdyby był drugi synuś :) widzę siebie jako mamę chłopców.
Ale głupio mi tak mówić, bo być może już córeczka we mnie siedzi [emoji12] oczywiście jeśli to będzie ona to rowiez oszaleje ze szczęścia :)

Dla nas to raczej ostatnia ciąża, chyba, Żr nieświadomie coś się przytrafi :)

A sprawdzalyscie płeć w chińskim kalendarzu płci? :D

hchy43r8h8l5x99d.png

U mnie wychodzi drugi synuś :)

Mi sie nie sprawdziło przy córce :)
Katia mówiłaś o miłościach a dzis czuje to od kad wstałam eh...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Oj Sysiu przykro mi :(

Ja Pospalam dwie godz, ale dalej jestem wypluta.

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Hi dziewczyny. Wczoraj mialam bardzo zajety dzien ale zaraz nadrobie Wasze wpisy. Mam nadzieje, ze wszystko u Was ok l. Moj maz wreszcie przylecial i dowiedzial sie o ciazy w taki sposob, ze na szafce nocnej zostawilam mu niespodzianke :) kompletnie sie niespodziewal i bardzo sie ucieszyl :)Zobacz załącznik 800774

Inka to jest piękne!!!!!!! [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

To tak jak u nas 4,5r :) bedzie super, zobaczysz. Starsze odchowane, odetchnelas od pieluch i bedziesz mogla poswiecic sie maluchowi. Kazda roznica wieku miedzy dziecmi jest fajna i kazda ma plusy i minusy.
Masz rację :) mój jest bardzo opiekuńczy. Dziś rano zrobiłam sobie kawę a on mówi do mnie "mamusiu nie pij kawki bo masz dzidziusia w brzuchu, a dzieci nie mogą pić kawy":)

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Do góry