reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

A gdzie to sprawdzacie?
Link do: Chiński kalendarz płci. Wylicz płeć dziecka - Babyonline.pl

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Mi sie nie sprawdziło przy córce :)
Katia mówiłaś o miłościach a dzis czuje to od kad wstałam eh...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

89 katia to zobaczymy której z Nas uda się ta Agatka:)

:) to imię wybraliśmy błyskawicznie w poprzedniej ciąży, ale ja od razu czułam, ze będzie syn:) ale ta Agatka siedzi nam w głowie o ładnie komponuje się z nazwiskiem :) zobaczymy :)

Ja nie obrazilabym się, gdyby był drugi synuś :) widzę siebie jako mamę chłopców.
Ale głupio mi tak mówić, bo być może już córeczka we mnie siedzi [emoji12] oczywiście jeśli to będzie ona to rowiez oszaleje ze szczęścia :)

Dla nas to raczej ostatnia ciąża, chyba, Żr nieświadomie coś się przytrafi :)

A sprawdzalyscie płeć w chińskim kalendarzu płci? :D

hchy43r8h8l5x99d.png

U mnie wychodzi drugi synuś :)

Mi sie nie sprawdziło przy córce :)
Katia mówiłaś o miłościach a dzis czuje to od kad wstałam eh...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Oj Sysiu przykro mi :(

Ja Pospalam dwie godz, ale dalej jestem wypluta.

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Hi dziewczyny. Wczoraj mialam bardzo zajety dzien ale zaraz nadrobie Wasze wpisy. Mam nadzieje, ze wszystko u Was ok l. Moj maz wreszcie przylecial i dowiedzial sie o ciazy w taki sposob, ze na szafce nocnej zostawilam mu niespodzianke :) kompletnie sie niespodziewal i bardzo sie ucieszyl :)Zobacz załącznik 800774

Inka to jest piękne!!!!!!! [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

To tak jak u nas 4,5r :) bedzie super, zobaczysz. Starsze odchowane, odetchnelas od pieluch i bedziesz mogla poswiecic sie maluchowi. Kazda roznica wieku miedzy dziecmi jest fajna i kazda ma plusy i minusy.
Masz rację :) mój jest bardzo opiekuńczy. Dziś rano zrobiłam sobie kawę a on mówi do mnie "mamusiu nie pij kawki bo masz dzidziusia w brzuchu, a dzieci nie mogą pić kawy":)

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Do góry