reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Chiński kalendarz ostatnio mi się nie sprawdził, mam synka zamiast córki :D teraz wychodzi syn czyli może będzie córa [emoji23]

Podoba mi się bycie mamą chłopca ale marzę teraz o dziewczynce :) choć chłopak to na pewno bardziej ekonomiczna opcja ;)

U mnie cera bez większych zmian, mdłości są ale jak coś przegryzę to jest lepiej :)

Synek obudził się z drzemki więc u mnie koniec lenistwa ;)

reklama
Dziewczyny, czy w czasie ciąży kiedy macie mdłości, miałyście jakiś dzień kiedy te mdłości były słabsze? Bo nie wiem czy już sobie wkrecam czy jak.

Dziewczyny powiedzcie co Wy teraz jecie?
Od wczoraj nie mam na nic apetytu. W nocy zjadłam ostatnie jabłko i teraz koszyk z owocami swieci pustkami :(
Jem pomidory na potęgę i to w zasadzie tyle.

Nic mi się nie chce.

Dobrze, ze jutro ma być ładna pogoda to może trochę odżyje

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Dziewczyny, czy w czasie ciąży kiedy macie mdłości, miałyście jakiś dzień kiedy te mdłości były słabsze? Bo nie wiem czy już sobie wkrecam czy jak.

Ja miałam jakieś 4 dni bez mdłości. Wróciły w okolicy 7tc 5dn

Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest z wizytami u dentysty? Normalnie bez stresu mogę iść wyrwać zęba ze znieczuleniem? Oczywiście cała w szoku na ostatniej wizycie zapomniałam zapytać [emoji85]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

jeśli możesz to najlepiej z wyrywaniem zęba czekać do II trymestru

oar89n7312bz9t17.png

Mam taka dziurę w ósemce, ze boje sie, ze lada dzień będzie tak bolec, a wtedy chyba sie załamie, bo żadnych leków wciąć nie bede mogła....
Przy pierwszej ósemce przed wyrwaniem to nawet ketonal nie pomógł...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny powiedzcie co Wy teraz jecie?
Od wczoraj nie mam na nic apetytu. W nocy zjadłam ostatnie jabłko i teraz koszyk z owocami swieci pustkami :(
Jem pomidory na potęgę i to w zasadzie tyle.

Nic mi się nie chce.

Dobrze, ze jutro ma być ładna pogoda to może trochę odżyje

Ja też na nic nie mam ochoty ale ciągle chce mi się jeść :/ ja jem chleb z masłem i pomidorem. Wczoraj na kolację były frytki :D

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Wlasnie wstalam z drzemki, ale czuje ze jeszcze bym pospala. Oczywiscie głód mi nie pozwolil :D
Mam takie okropne uczucie ssania w brzuchu, jakbym nie jadła ze trzy dni. I tak jest praktycznie co chwilę , do tego robi mi sie wtedy niedobrze i w ogole ciezko przełknąć mi cokolwiek, prawie na nic nie mam ochoty, wiec staram sie wybierać cos takiego bardziej polplynnego, typu kisiel, serek wiejski, jogurty pitne. Teraz bułkę z serem zjadlam, popilam kubusiem, ale w żołądku dalej czuje ssanie. Jak tak dalej pojdzie to bede słoń! Bo jedyne co teraz mi najbardziej wchodzi to owoce i slodycze.

Ugotuje chyba dzis żurek, mam ochote na cos kwaśnego i szybkiego w obsłudze :D

@inka.jestem ale zrobiłaś świetną niespodziankę!!! <3

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry