reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
No u nas pierwszy syn to na dwójce poprzestaniemy ;)

hchy43r8h8l5x99d.png

Ja sprawdzałam w tym kalendarzu, ale coś mi się wydaje, że to zabobon. Wychodzi tam dziewczynka:) Moja mama mówi, że jak narazie nieźle znoszę ciąże i on myśli, że to chłopiec. Ale ja nie wiem czy tak dobrze znoszę:)

Ja też patrzyłam i też dziewczynka hehehe no nie wydaje mi się ze się sprawdzi ;) ale dla zabawy można sprawdzić

hchy43r8h8l5x99d.png

Chwile se czlowiek pospi dluzej a tu tyle do nadrobienia... Mecza mnie takie dziwne sny ze zastanawiam sie skad takie glupoty w mohej glowie...

@Mimi2330 napewno najadlas sie strachu ile tego duphastonu bierzesz bo niekiedy przy nadmiarze moze pojawic sie takie leciutkie plamkowanie...

Co do imion jesli bedzie dziewczynka to jestem na straconej pozycji bo jak moja Martyna byla w brzuchu to byla klotnia o imie i glupua powiedzialam ze nastepnemu corce M wybierze czyli albo Sonia albo Lena ja bym chciala Amelke albo Kornelke co do chlopcow Blazejek albo Leonek

Dziewczyny ktore biora luteine dopochwowo macie uczucie mokrosci ciagle? Jestem naokraglo z wkladka bo albo wychodzi troszke tej tabletki albo jakies inne dziwne plyny :-\
Biorę luteine rano i wieczorem i mam takie samo wrażenie co ty. To chyba normalne :)

reklama
Do góry