evli2
Fanka BB :)
Mi to w sumie bez różnicy jaka płeć, aby zdroweAle za to mój mąż to marzy o córce, więc jak będzie chłopiec to na 100% będziemy starali się o kolejne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Biorę luteine rano i wieczorem i mam takie samo wrażenie co ty. To chyba normalneChwile se czlowiek pospi dluzej a tu tyle do nadrobienia... Mecza mnie takie dziwne sny ze zastanawiam sie skad takie glupoty w mohej glowie...
@Mimi2330 napewno najadlas sie strachu ile tego duphastonu bierzesz bo niekiedy przy nadmiarze moze pojawic sie takie leciutkie plamkowanie...
Co do imion jesli bedzie dziewczynka to jestem na straconej pozycji bo jak moja Martyna byla w brzuchu to byla klotnia o imie i glupua powiedzialam ze nastepnemu corce M wybierze czyli albo Sonia albo Lena ja bym chciala Amelke albo Kornelke co do chlopcow Blazejek albo Leonek
Dziewczyny ktore biora luteine dopochwowo macie uczucie mokrosci ciagle? Jestem naokraglo z wkladka bo albo wychodzi troszke tej tabletki albo jakies inne dziwne plyny :-\
No wlasnie ja tez nie! Zawsze gladka cera, a teraz mnie syfi [emoji23]U mnie cera bez.zmian. W pierwszej ciąży też żadnych pryszczy, ale ja nigdy tendencji do wypryskow nie miałam.
Imion nie mamy jeszcze.
A gdzie to sprawdzacie?Ja też patrzyłam i też dziewczynka hehehe no nie wydaje mi się ze się sprawdzi ale dla zabawy można sprawdzić