reklama
Obserwuj, bo moze jakas infekcja sie rozwija? Jakis czas temu mialam natlok sluzu ale sie uspokoilo, wiec to chyba hormony albo szyjka sie cofala do goryChodzę co chwila do łazienki i sprawdzam. Póki co jest dobrze. Nie ma żadnego zabarwienia
Bezkonserwantow
Fanka BB :)
Popsula wam sie cera? duzo syfow mi wyszlo :/
Popsuła... bardzo!
Woda gazowana z cytryna na mnie tez nie działa.... [emoji26] zaliczyłam juz wymioty, a wstałam 30 minut temu [emoji30]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Współczuje
Ja wypiłam pół szklanki coli i leżę.
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Anusiak1507
Chwile se czlowiek pospi dluzej a tu tyle do nadrobienia... Mecza mnie takie dziwne sny ze zastanawiam sie skad takie glupoty w mohej glowie...
@Mimi2330 napewno najadlas sie strachu ile tego duphastonu bierzesz bo niekiedy przy nadmiarze moze pojawic sie takie leciutkie plamkowanie...
Co do imion jesli bedzie dziewczynka to jestem na straconej pozycji bo jak moja Martyna byla w brzuchu to byla klotnia o imie i glupua powiedzialam ze nastepnemu corce M wybierze czyli albo Sonia albo Lena ja bym chciala Amelke albo Kornelke co do chlopcow Blazejek albo Leonek
Dziewczyny ktore biora luteine dopochwowo macie uczucie mokrosci ciagle? Jestem naokraglo z wkladka bo albo wychodzi troszke tej tabletki albo jakies inne dziwne plyny :-\
@Mimi2330 napewno najadlas sie strachu ile tego duphastonu bierzesz bo niekiedy przy nadmiarze moze pojawic sie takie leciutkie plamkowanie...
Co do imion jesli bedzie dziewczynka to jestem na straconej pozycji bo jak moja Martyna byla w brzuchu to byla klotnia o imie i glupua powiedzialam ze nastepnemu corce M wybierze czyli albo Sonia albo Lena ja bym chciala Amelke albo Kornelke co do chlopcow Blazejek albo Leonek
Dziewczyny ktore biora luteine dopochwowo macie uczucie mokrosci ciagle? Jestem naokraglo z wkladka bo albo wychodzi troszke tej tabletki albo jakies inne dziwne plyny :-\
Anusiak1507
Mimi2330
Ja biorę 2 x 1 tabletkę. Póki co jest ok ale słabo się dziś czuję :/Chwile se czlowiek pospi dluzej a tu tyle do nadrobienia... Mecza mnie takie dziwne sny ze zastanawiam sie skad takie glupoty w mohej glowie...
Anusiak1507
reklama
Adrianna.em
u mnie cera bez zmian póki co, mam nadzieję, że taka pozostaniePopsula wam sie cera? duzo syfow mi wyszlo :/