reklama
Mimi2330
Fanka BB :)
Masakra ile to trzeba się nadenerwowac :/Mimi ja też dziś zobaczyłam nitki krwi w śluzie. Mdłości nie.mam takich jak wczoraj, ale.mam odruch wymiotny. Piersi bolą, więc pewnie znów jakies wynaczynienie.
Karolka2106
@Mimi2330 to najadlas się pewnie strachu raczej to nic groźnego jak było jednorazowe. :*
A ja byłam oddać mocz do badań i krew. Pielęgniarka wbiła mi się w jedną rękę i pobrala jedną fiolke, a potrzebowała trzech i dalej nie szło... mocowala się ile mogła i nic. Zawołała doktora i pobrał mi z drugiej ręki 2 pozostałe. A tamta teraz boli.
Dzisiaj jescze do pracy i to będzie ciężki dzień.
A ja byłam oddać mocz do badań i krew. Pielęgniarka wbiła mi się w jedną rękę i pobrala jedną fiolke, a potrzebowała trzech i dalej nie szło... mocowala się ile mogła i nic. Zawołała doktora i pobrał mi z drugiej ręki 2 pozostałe. A tamta teraz boli.
Dzisiaj jescze do pracy i to będzie ciężki dzień.
Karolka2106
Nie, jeszcze nie wiem kiedy wizyta@Mycha07 dzisiaj wizytujesz?
Moze zelazo spadlo? Teraz potrzebujemy wiecej zelaza,zeby wytworzyc dodatkowa krew dla fasolki@Mycha07 u mnie cera się polepsza (znikają pryszcze) ale jakaś taka blada jestem. :/
evli2
89 katia to zobaczymy której z Nas uda się ta Agatka
evli2
Apropo Luteiny to ja też czasami zauważam, że jakby mi się cofała tabletka. Nie zawsze tak jest, ale dziś np troszkę jej miałam na bieliznie.
reklama
Mimi2330
Też bym chciała córkę ale jakoś tak nastawiam się na chłopca. Mam wrażenie że nie będę miała córki89 katia to zobaczymy której z Nas uda się ta Agatka