reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Mimi ja też dziś zobaczyłam nitki krwi w śluzie. Mdłości nie.mam takich jak wczoraj, ale.mam odruch wymiotny. Piersi bolą, więc pewnie znów jakies wynaczynienie.

reklama
Mimi ja też dziś zobaczyłam nitki krwi w śluzie. Mdłości nie.mam takich jak wczoraj, ale.mam odruch wymiotny. Piersi bolą, więc pewnie znów jakies wynaczynienie.
Masakra ile to trzeba się nadenerwowac :/

hchy43r8h8l5x99d.png

@Mimi2330 to najadlas się pewnie strachu:( raczej to nic groźnego jak było jednorazowe. :*

A ja byłam oddać mocz do badań i krew. Pielęgniarka wbiła mi się w jedną rękę i pobrala jedną fiolke, a potrzebowała trzech i dalej nie szło... mocowala się ile mogła i nic. Zawołała doktora i pobrał mi z drugiej ręki 2 pozostałe. A tamta teraz boli. :(
Dzisiaj jescze do pracy i to będzie ciężki dzień.

Apropo Luteiny to ja też czasami zauważam, że jakby mi się cofała tabletka. Nie zawsze tak jest, ale dziś np troszkę jej miałam na bieliznie.

reklama
Do góry