hej
ale piszecie, trudno nadążyć
ja siedzę w pracy, ale jestem tak śpiąca, że zaraz zaryję głową w biurko... mały jeszcze budzi się w nocy, więc nie mam kiedy odpocząć. Nie chcę jeszcze mówić w pracy o ciąży, także pomęczę się jeszcze trochę.
Mój 2,5- letni synek ma na imię Adaś
co do drugiego to stwierdziliśmy, że zaczniemy się "kłócić" o imię dopiero, jak znana będzie płeć
Bardzo podoba mi się imię Lila (Lilianna), ale mój kazał sobie wybić z głowy to imię. Ładne też Kornelia, ale mój nie chce imienia z literką "R" (ciężko mu wypowiedzieć rrr
). Oliwia też ładne, ale moja siostra ma Oliwiera, więc nie jestem przekonana... Co do chłopca to będzie ciężko, bo w rodzinie mojego jest baaardzo dużo chłopców, a to nawet nazwisko to samo więc lepiej, żeby się nie powtarzało.
Z objawów u mnie to senność i ciągłe uczucie głodu - do pracy biorę przekąski typu orzeszki, marchewka itp, żeby nie wcinać słodyczy i tłustych przekąsek
piersi mnie też bolą... mdłości nie mam, ale się cieszę, bo w poprzedniej ciąży wymiotowałam do 4 miesiąca. W sobotę mam USG- mam nadzieję, że już będzie słychać serduszko