gabrika
Fanka BB :)
Z tymi włosami to, zes mnie nie pocieszyła [emoji26][emoji26][emoji26]
Wiem, wiem... też mi się to nie podoba no ale przy takiej burzy hormonów to nie uniknione...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z tymi włosami to, zes mnie nie pocieszyła [emoji26][emoji26][emoji26]
Nie no, bez przesady nie pojdę na solarium w ciąży [emoji14] Z resztą ja w ogóle nie chodze na solarium, nie lubię... ale wtedy to był dla mnie jedyny ratunek, dlatego poszłam i o dziwo pomogło
Ja też robiłam depilację laserową, miałam do zrobienia jeszcze jeden zabieg, ale ponieważ zaszłam w ciąże to musiałam odwołać kolejne póki co nie ma tragedii, no ale odrastają... trzeba będzie wznowić zabiegi jak urodzę
Ja się dużo naczytałam o owłosieniu w czasie ciąży, niestety może go być więcej i to nie koniecznie tam gdzie byśmy tego chciały... i najgorzej to chyba mają dziewczyny z ciemnymi włosami i ja dokładnie takie mam
słyszałam, ale nie próbowałam. Może warto jak ma pomóc?Któraś używała???
Nie ma taki eksperyment, zobaczymy ilu osobom sprawdzi sięA to ma znaczenie po której stronie jest?