reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2017

Dziewczyny wizytujace zapytajcie o to po ktorej stronie jest kosmowka :D

Ja bylam dzisiaj u kosmetyczki na regulacji brwi i tak mnie bolalo, ze az lzy mi polecialy :D nigdy nie bolalo mnie az tak, boje sie nastepnej wizyty...
Bezkonserwantow super, ze wszystko ok, ja juz nie moge doczekac sie swojej srodowej wizyty ;)

Ja czuje sie taka przezuta i wypluta, troche mnie mdli, troche mi slabo, troche spac mi sie chce :D

reklama
Dziewczyny wizytujace zapytajcie o to po ktorej stronie jest kosmowka :D

Ja bylam dzisiaj u kosmetyczki na regulacji brwi i tak mnie bolalo, ze az lzy mi polecialy :D nigdy nie bolalo mnie az tak, boje sie nastepnej wizyty...
Bezkonserwantow super, ze wszystko ok, ja juz nie moge doczekac sie swojej srodowej wizyty ;)

Ja czuje sie taka przezuta i wypluta, troche mnie mdli, troche mi slabo, troche spac mi sie chce :D
A to ma znaczenie po której stronie jest?

hchy43r8h8l5x99d.png

Dzień dobry :-)

Bezkonserwantow super wieści :-)
trzymam kciuki za wszystkie wizytujace dziewczyny

Lena_89 już chyba ktoras dziewczyna pisała, że mamaginekolog obaliła tą teorię, chociaż u mnie w dwóch ciazach się sprawdziło. Z córką po lewej stronie, z synkiem po prawej. Teraz też po prawej

Adrianna super wiesci, teraz odpoczywaj!

Ludek mnie mdli od poczatku... czasami jest lepiej, ze jyz mysle, ze wychodze ma prosta a na drugi dzien znowu masakra. Najgorzrj mecza mnie zapachy! Jak pies normalnie tak wszystko wyostrzone, ze w zycie bym.nie pomyslala, ze zamkniete mieso bedzie czuc przez plastik ;)

W ubrania ciazowe to chyba nakupuje dresow :/ Prawie juz sie nie dopinam w dzinsach, bardzo brzuch mi wywalilo, az boje sie jak bede wygladac na koncu ciazy!

Ja za godzinr mam wizyte, ale niestety nie zobacze dzidzi, mam nadzieje, ze chociaz dopler wykryje serduszko :)

Adrianna super wiesci, teraz odpoczywaj!

Ludek mnie mdli od poczatku... czasami jest lepiej, ze jyz mysle, ze wychodze ma prosta a na drugi dzien znowu masakra. Najgorzrj mecza mnie zapachy! Jak pies normalnie tak wszystko wyostrzone, ze w zycie bym.nie pomyslala, ze zamkniete mieso bedzie czuc przez plastik ;)

W ubrania ciazowe to chyba nakupuje dresow :/ Prawie juz sie nie dopinam w dzinsach, bardzo brzuch mi wywalilo, az boje sie jak bede wygladac na koncu ciazy!

Ja za godzinr mam wizyte, ale niestety nie zobacze dzidzi, mam nadzieje, ze chociaz dopler wykryje serduszko :)
Najważniejsze żeby dIdzius był zdrowy :)

hchy43r8h8l5x99d.png

Bezkonserwantów tym bardziej mi miło:-D
gabrika ale chyba jak nie byłaś w ciąży:errr:
raz jak się założy to trudno, a zresztą to przecież każdy robi jak uważa

odpoczywajcie i dogadzajcie sobie i maluszką
cieszę się z pięknych fasolek

reklama
Jeszcze @pudrowaona5 ma dziś na pewno wizytę :) ja tez miałam mieć, ale ja odwołań, bo byłam przecież w sobotę.

Jeśli chodzi o objawy, to ja oprócz bólu piersi i senności nie mam nic. Mdłości miałam dosłownie tydzień. No ale widziałam w sobotę dzidziusia i wszystko u niego dobrze :)

Mój syn nie może się doczekać dzidziusia :) ciagle pyta co dzidziuś robi w brzuszku, co je, co kupimy dzidziusiowi :) Ach... wzruszona jestem :D dziś poszliśmy razem do laboratorium bo musiałam zbadać tsh i syn zapytał czy pani w laboratorium wyjmie już dzidziusia :)

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
moje rumcajsy tez pytaja czy dzisiaj pani lekarka wyjmie baby z brzucha
slodkie to jest jak jablka mi przynosza i mowia ze mam jesc dla dzidzi
a potem wlaza na mnie i jak im zabraniam to zazdrosni sie robia
Hej!!! Ja juz po wizycie :-)
Bejbi ma 13 mm, serduszko bije jak szalone. Ten sam tydzień co z moich obliczeń co do dnia :-)

f2w39n73te1rwg8n.png
ale ci zazrdoszcze ze juz po, ja juz po scianach chodze, normalnie takiego stresa mam
juz widze czarne scenariusze
czy to aby na pewno ciaza? czy serce bije? itd. normalnie zwariuje do tej 18:20
Kuzwa sraczke dostalam I siedze na kiblu [emoji23] zebym zdarzyla

ja dzisiaj tez juz o 6 rano z kibelkiem sie przywitalam
ciekawe czy to stres czy wczorajsza kolacja

Do góry