reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

A mnie dziś w nocy i nawet teraz pobolewa brzuszek. Nic dziwnego, dzidziuś teraz szybko rośnie. Mam nadzieje, ze jest ok.
W ogóle teraz jestem jakoś w terminie następnej @.

Wstawiłam pomidorówkę i zamierzam się lenić cały dzień. Dobrze, ze synek jest wyrozumiały [emoji7]

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

reklama
Ja dzisiaj kibelek przywitałam 3 razy.... pierwszy przed sama wizyta! [emoji85] drugi raz po i trzeci przed chwila [emoji30]

f2w39n73te1rwg8n.png

A mnie dziś w nocy i nawet teraz pobolewa brzuszek. Nic dziwnego, dzidziuś teraz szybko rośnie. Mam nadzieje, ze jest ok.
W ogóle teraz jestem jakoś w terminie następnej @.

Wstawiłam pomidorówkę i zamierzam się lenić cały dzień. Dobrze, ze synek jest wyrozumiały [emoji7]

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Mnie wlasnie od wczoraj nie pobolewa i sie martwie, ze nie rośnie, masakra, mogłybyśmy miec jakis całodobowy podgląd, zeby tyle sie nie martwic.

Za to zauważyłam wzrost owłosienia :( przed ciążą chodzilam na laserowa depilację włosków na nogach noo i juz bylo bardzo dobrze, pojawiały sie pojedyncze cienkie wloski, moglam nie golić miesiąc, teraz minął tydzien od golenia i widze ze ich jednak więcej i troche szybciej rosną. Zastanawiam sie wiec nad woskiem. czytałam, ze jest bezpieczny w ciazy.. Za to gorzej z bólem :D dodatkowo na brodzie wyrosło mi kilka takich czarnych twardych włosków :(

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie wlasnie od wczoraj nie pobolewa i sie martwie, ze nie rośnie, masakra, mogłybyśmy miec jakis całodobowy podgląd, zeby tyle sie nie martwic.

Za to zauważyłam wzrost owłosienia :( przed ciążą chodzilam na laserowa depilację włosków na nogach noo i juz bylo bardzo dobrze, pojawiały sie pojedyncze cienkie wloski, moglam nie golić miesiąc, teraz minął tydzien od golenia i widze ze ich jednak więcej i troche szybciej rosną. Zastanawiam sie wiec nad woskiem. czytałam, ze jest bezpieczny w ciazy.. Za to gorzej z bólem :D dodatkowo na brodzie wyrosło mi kilka takich czarnych twardych włosków :(

Ja tez mialam depilacje laserowa bylam mega zadowolona. A teraz masakra wszystko zazczyna odrastac a dodam ze juz ponad rok minal jak mialam ostatni zabieg.Zdecydowanie bardziej na bikini niz na nogach odrastaja. Wiec ewidentnie to ciaza i hormony sa winne temu hehhe trudno po ciazy znów pojde. A teraz ciesze sie fasolka :)

m3sxskjo6qsoarci.png

Ja tez mialam depilacje laserowa bylam mega zadowolona. A teraz masakra wszystko zazczyna odrastac a dodam ze juz ponad rok minal jak mialam ostatni zabieg.Zdecydowanie bardziej na bikini niz na nogach odrastaja. Wiec ewidentnie to ciaza i hormony sa winne temu hehhe trudno po ciazy znów pojde. A teraz ciesze sie fasolka :)

m3sxskjo6qsoarci.png
Dokladnie, dla fasola wszystko da sie przeżyć, wazne zeby zdrowy byl :D
Ja bikini planowałam na kolejny rok, wiec po porodzie zrobie akurat wszystko na raz :D pewnie wystarczą ze dwa zabiegi przypominające i wszystko wroci do normy :)

Bezkonserwantów tym bardziej mi miło:-D
gabrika ale chyba jak nie byłaś w ciąży:errr:
raz jak się założy to trudno, a zresztą to przecież każdy robi jak uważa

odpoczywajcie i dogadzajcie sobie i maluszką
cieszę się z pięknych fasolek

Nie no, bez przesady nie pojdę na solarium w ciąży :p Z resztą ja w ogóle nie chodze na solarium, nie lubię... ale wtedy to był dla mnie jedyny ratunek, dlatego poszłam i o dziwo pomogło :)

Ja też robiłam depilację laserową, miałam do zrobienia jeszcze jeden zabieg, ale ponieważ zaszłam w ciąże to musiałam odwołać kolejne ;) póki co nie ma tragedii, no ale odrastają... trzeba będzie wznowić zabiegi jak urodzę :)

Ja się dużo naczytałam o owłosieniu w czasie ciąży, niestety może go być więcej i to nie koniecznie tam gdzie byśmy tego chciały... i najgorzej to chyba mają dziewczyny z ciemnymi włosami i ja dokładnie takie mam :(

reklama
Nie no, bez przesady nie pojdę na solarium w ciąży :p Z resztą ja w ogóle nie chodze na solarium, nie lubię... ale wtedy to był dla mnie jedyny ratunek, dlatego poszłam i o dziwo pomogło :)

Ja też robiłam depilację laserową, miałam do zrobienia jeszcze jeden zabieg, ale ponieważ zaszłam w ciąże to musiałam odwołać kolejne ;) póki co nie ma tragedii, no ale odrastają... trzeba będzie wznowić zabiegi jak urodzę :)

Ja się dużo naczytałam o owłosieniu w czasie ciąży, niestety może go być więcej i to nie koniecznie tam gdzie byśmy tego chciały... i najgorzej to chyba mają dziewczyny z ciemnymi włosami i ja dokładnie takie mam :(

Z tymi włosami to, zes mnie nie pocieszyła [emoji26][emoji26][emoji26]

f2w39n73te1rwg8n.png

Do góry