reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Nie ma ;) taki eksperyment, zobaczymy ilu osobom sprawdzi się ;)

Iza to wpiszę Cie do tematu eksperymentu :D będziesz miała syna :D Nicole tez sprawdziło się ;)

Ja mam Philips Lumea, ale nie zdążyłam przeprowadzić wszystkich zabiegów wg harmonogramu ;) włosków mam mniej, ale nadal są ;) W listopadzie przetestuję ponownie ;)
To i ja za 2 tygodnie podpytam ;)

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Zgadza sie, pierwsze urodzilam wywolywane 2dni po termine, drugie 2tyg po terminie wywolywane, wiec I tym razem powinnam sie nastawic na powtorke z rozrywki ;)

Mycha07 mi tym razem gp uwierzył na słowo ;-) dzwoniłam dziś do szpitala, żeby się zarejestrować i mam czekać na list z datą pierwszej wizyty, pewnie gdzieś w połowie maja

Ja miałam termin na 5 lipca, a urodziłam 28 czerwca. Kiedyś opiszę Wam historie mojego porodu (ogólnie byłam tak zaskoczona tym, że rodzę (kto byłby przygotowany na poród w 39 tc :p ), że trzęsły mi się ręce i A. chciał dzwonić po pogotowie :D )
W środę mam wizytę i już stresuję się czy będzie serduszko...to będzie równo 6tc więc jak ciąża młodsza, to może jeszcze nie być i tylko zestresuje się...

Ja miałam termin na 5 lipca, a urodziłam 28 czerwca. Kiedyś opiszę Wam historie mojego porodu (ogólnie byłam tak zaskoczona tym, że rodzę (kto byłby przygotowany na poród w 39 tc [emoji14] ), że trzęsły mi się ręce i A. chciał dzwonić po pogotowie :D )
W środę mam wizytę i już stresuję się czy będzie serduszko...to będzie równo 6tc więc jak ciąża młodsza, to może jeszcze nie być i tylko zestresuje się...
Powinno już być. U mnie było a Pani dr wyliczyla 5tc 3d

hchy43r8h8l5x99d.png

Ja teraz czekam.na list okolo miesiaca, gp wszystko zalatwi. Wysle do nich list ;)
Mialam nadzieje, ze chociaz serduszka poslucham, a on tylko ponaciskal mi brzuch, ze teraz boli caly czas jak na okres :/

Dziewczyny, ja ciągle bym jadła. Jak nie jem, to jest nie niedobrze.
U mnie wczoraj na IP z miesiączki wychodziło 5t2d a wg USG 6t1d. Serduszko już bilo, ale wolniutko bo dopiero się rozkręcalo. Pani doktor powiedziała, że bije od max 1 dnia.

reklama
Dziewczyny, ja ciągle bym jadła. Jak nie jem, to jest nie niedobrze.
U mnie wczoraj na IP z miesiączki wychodziło 5t2d a wg USG 6t1d. Serduszko już bilo, ale wolniutko bo dopiero się rozkręcalo. Pani doktor powiedziała, że bije od max 1 dnia.
Ja mam problemy z jedzeniem, bo jak tylko pomysle to mnie mdli ale jak nie zjem to znowu ciagle glodna I tez mi nie dobrze, I tak zle I tak nie dobrze :/

Do góry