reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

Nie ma ;) taki eksperyment, zobaczymy ilu osobom sprawdzi się ;)

Iza to wpiszę Cie do tematu eksperymentu :D będziesz miała syna :D Nicole tez sprawdziło się ;)

Ja mam Philips Lumea, ale nie zdążyłam przeprowadzić wszystkich zabiegów wg harmonogramu ;) włosków mam mniej, ale nadal są ;) W listopadzie przetestuję ponownie ;)
To i ja za 2 tygodnie podpytam ;)

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Zgadza sie, pierwsze urodzilam wywolywane 2dni po termine, drugie 2tyg po terminie wywolywane, wiec I tym razem powinnam sie nastawic na powtorke z rozrywki ;)

Mycha07 mi tym razem gp uwierzył na słowo ;-) dzwoniłam dziś do szpitala, żeby się zarejestrować i mam czekać na list z datą pierwszej wizyty, pewnie gdzieś w połowie maja

Ja miałam termin na 5 lipca, a urodziłam 28 czerwca. Kiedyś opiszę Wam historie mojego porodu (ogólnie byłam tak zaskoczona tym, że rodzę (kto byłby przygotowany na poród w 39 tc :p ), że trzęsły mi się ręce i A. chciał dzwonić po pogotowie :D )
W środę mam wizytę i już stresuję się czy będzie serduszko...to będzie równo 6tc więc jak ciąża młodsza, to może jeszcze nie być i tylko zestresuje się...

Ja miałam termin na 5 lipca, a urodziłam 28 czerwca. Kiedyś opiszę Wam historie mojego porodu (ogólnie byłam tak zaskoczona tym, że rodzę (kto byłby przygotowany na poród w 39 tc [emoji14] ), że trzęsły mi się ręce i A. chciał dzwonić po pogotowie :D )
W środę mam wizytę i już stresuję się czy będzie serduszko...to będzie równo 6tc więc jak ciąża młodsza, to może jeszcze nie być i tylko zestresuje się...
Powinno już być. U mnie było a Pani dr wyliczyla 5tc 3d

hchy43r8h8l5x99d.png

Ja teraz czekam.na list okolo miesiaca, gp wszystko zalatwi. Wysle do nich list ;)
Mialam nadzieje, ze chociaz serduszka poslucham, a on tylko ponaciskal mi brzuch, ze teraz boli caly czas jak na okres :/

Dziewczyny, ja ciągle bym jadła. Jak nie jem, to jest nie niedobrze.
U mnie wczoraj na IP z miesiączki wychodziło 5t2d a wg USG 6t1d. Serduszko już bilo, ale wolniutko bo dopiero się rozkręcalo. Pani doktor powiedziała, że bije od max 1 dnia.

reklama
Dziewczyny, ja ciągle bym jadła. Jak nie jem, to jest nie niedobrze.
U mnie wczoraj na IP z miesiączki wychodziło 5t2d a wg USG 6t1d. Serduszko już bilo, ale wolniutko bo dopiero się rozkręcalo. Pani doktor powiedziała, że bije od max 1 dnia.
Ja mam problemy z jedzeniem, bo jak tylko pomysle to mnie mdli ale jak nie zjem to znowu ciagle glodna I tez mi nie dobrze, I tak zle I tak nie dobrze :/

Do góry