reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2017

Cześć:)
Kurcze któraś pisała że od dwóch dni mdli ją mniej, w ósmym tygodniu.
Zaczęłam się strasznie martwić, bo właśnie drugi dzień mam mniej wzdęty brzuch, i mniej mnie mdli, w ogóle wstałam rano i nic mnie nie boli, jestem w szoku, zwykle bolał mnie kręgosłup. Dziś 7t4d.
To jeszcze za wcześnie żeby mdłości się skończyły. Jutro wizyta, nie wiem jak doczekam ;(
U mnie to samo, dzis tez 7t4d i objawy od wczoraj jakby mniejsze :/ znowu mnie boli tylko jedna piers, prawie mnie nie mdli, nawet brzuch w nocy nie bolał z rozciągania.. tez sie zaczęłam nakręcać, a ja dopiero 11.04 idę na USG :( ale mam nadzieje, ze to normalne, ze objawy raz są mniejsze , raz wieksze :)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie dziewczyny! Adrianna dobrze, że z dzidzią wszystko oki, będzie dobrze:) a jedna z koleżanek pisała, że luteina powoduje większy apetyt i wzdęty brzuch- i faktycznie zauważyłam to u siebie od tygodnia:) ja też na lato mam sporo sukienek, już nie mogę się doczekać kiedy je ubiorę. Z jedną z nich mam nawet przygodę, bo mieszkając w Londynie kupiłam ją, bo bardzo mi się podobała, ale miałam ją tylko raz na sobie, bo jest poszerzana w brzuchu i jak ubrałam wszyscy pytali czy jestem w ciąży. Teraz w końcu mogę ją ubrać i nie tłumaczyć się z głupich pytań i docinek:)miłego dnia:)

Jeszcze @pudrowaona5 ma dziś na pewno wizytę :) ja tez miałam mieć, ale ja odwołań, bo byłam przecież w sobotę.

Jeśli chodzi o objawy, to ja oprócz bólu piersi i senności nie mam nic. Mdłości miałam dosłownie tydzień. No ale widziałam w sobotę dzidziusia i wszystko u niego dobrze :)

Mój syn nie może się doczekać dzidziusia :) ciagle pyta co dzidziuś robi w brzuszku, co je, co kupimy dzidziusiowi :) Ach... wzruszona jestem :D dziś poszliśmy razem do laboratorium bo musiałam zbadać tsh i syn zapytał czy pani w laboratorium wyjmie już dzidziusia :)

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

I chyba jeszcze ktoś miał mieć od rana wizytę, ale nie pamietam kto :(

Hej!!! Ja juz po wizycie :-)
Bejbi ma 13 mm, serduszko bije jak szalone. Ten sam tydzień co z moich obliczeń co do dnia :-)

f2w39n73te1rwg8n.png

Hej!!! Ja juz po wizycie :-)
Bejbi ma 13 mm, serduszko bije jak szalone. Ten sam tydzień co z moich obliczeń co do dnia :-)

f2w39n73te1rwg8n.png

Właśnie! Wiedziałam, ze ktoś od rana jeszcze ma wizytę :)

Cieszę się ogromnie i gratuluje serduszka!!!!! [emoji173]️

reklama
Dziękuję kobietki za słowa otuchy :*
myślę pozytywnie, leżę i udaję inkubator :D
Dla dzidzi wszystko!

Trzymam mocno kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty :) :)

Miejcie piękny dzień!

Będzie dobrze. Ciąża nie choroba, ale to wyjątkowy stan. Odpoczywaj i wszystko będzie dobrze. Zagrożenie wkrótce minie :)

Do góry